Van esély hogy spontán teherbe essek?
Sport!
A diéta mellé kell a sport.
Az izom% növelése kulcsfontossàgú.
Az ismerősi körömben, akiről tudom, hogy IR és PCOS-ban szenved csak egy helyen nem lett baba, ott sem emiatt( ott elzáródott petevezetékek voltak, egyik esetben a sikereses fogantatás sajnos mèhen kívüli lett, másik vezetéket pedig az átjàrhatósági alatt kivették)
Meddőségi kezelés sem kellett a többieknèl.
Sőt egy közeli barátnőmnèl konkrètan fogamzásgàtló mellett sikerült a baba.
Tehát kezelt PCOS és tartott diéta mellett beáll a ciklusod, és minden bizonnyal sikerülni fog.
Tehát kezelt PCOS és tartott diéta mellett beáll a ciklusod, és minden bizonnyal sikerülni fog.
Nekem már 1 éve beállt a ciklusom, minden hónapban van, mégse leszek terhes.
Erre nem alapoznék, sőt én azt tanácsolom neked, ha komolyan gyereket szeretnél, ne húzd az időd ilyen-olyan vitaminokkkal (az Inofolic meg az sem biztos hogy neked jó), hanem fordulj endokrinológushoz első körben.
Anyukám is PCOSes volt, van két egészséges gyereke. Annyi, hogy én is örököltem úgymond a PCOSt, nem tudom, lehet-e örökölni egyáltalán.
De lehet, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!