Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy hèt kèsès utàn ma elkezdte...

Egy hèt kèsès utàn ma elkezdtem verezni sajnos..tesztet holnap reggel akartam volna csinalni de ìgy mar mindegy. Lassan egy eve probalkozunk es nekem mindig napra pontosan jott meg, ezert elkezdunk remenykedni,hogy hatha most vegre sikerult.?

Figyelt kérdés
13.-an kellett volna megjonnie,tünetem annyi volt neha -neha gorcsolgettem es feszult a hasam es olyan mas volt mint szokott. Szinte biztos voltam,hogy most sikerult. De akkor ez a hònap is sikertelen volt. Volt valaki hasonlo cipoben?
2023. jan. 20. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8# vagyok. Sajnos 8 hét után elveszítettem,missed ab lett.

Egy hét után lehet bizakodni persze,de 1-2 nap késés után tesztelhettél volna,ha negatív akkor legalább nem bizakodsz ha pozitív akkor meg úgyis bizakodsz.

Rendesen megjött neked?

2023. jan. 20. 19:47
 12/15 A kérdező kommentje:

Sajnalom nagyon, remelem azota sikerult:)

hat igen de mar sajnos kesobanat..

Rendesen nem mondanam mert annyira azert nem gorlcsoltem mint szoktam meg kevesebb is, szinte semmi de ez meg csak elso nap ugye,holnap mar erosebbnek kene lennie majd meglatjuk milyen lesz.

Gorcsoles mar el is mult reg pedig ez nem jellemzo.

De az is lehet ez ilyen honap volt.

(Bocsanat az ekezetert de olaszorszagban elek es igy gyorsabb nekem :) )

2023. jan. 20. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor majd holnap meglátod,de ha tényleg másabb akkor talán megér egy tesztet.

Igen,most van pocaklakom akit Márciusra várok ☺️

2023. jan. 20. 22:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Dejoo! Gratulalok! 😊 akkor mar nincs sok hatra..fiu lesz vagy lany?
2023. jan. 20. 22:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm, első baba nagyon várjuk.

Fiú lesz.

Nálad hogy alakul, beindult?

2023. jan. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!