Lombik kezelésnél reggel 225 Ovaleap este 2 Meriofert sok hormon adagnak számít? Kapott valaki így? Hogy sikerült?
Én Pergoverist kaptam, nem Ovaleap-et, de ahogy nézem, ugyanaz a hatóanyaga és dózisai is. A 225NE emeltebb adag, de nem a max, mert a max a napi 450NE. Nekem 225-tel kezdték az első lombikot, aztán közben emelték 450-re, de az a ciklus már nem eredményezett annyira sok tüszőt (8 tüsző, 5 petesejt).
Következőben már a maximális 450NE-t kaptam az elejétől, az vált be, 12 petesejtem lett.
Az orvos egyénre szabja a dózist, valószínűleg a te értékeidnél ez tűnik ideálisnak kezdésre. Engem sem akartak túlstimulálni, ezért kezdték 225-tel, előre nem tudják, ki hogy reagál, ezért óvatosabbak.
Meriofer helyett nekem Gonapeptyl volt, ahhoz nem tudok hozzászólni. De én napi egyet szúrtam. A tiédet úgy kell kikeverni porból és oldatból? Az enyém készen beadós fajta.
Teljesen mindegy, hogy ki mit mond,mert az orvosod valami alapján ennyit állított be, hogy megfelelő méretű és mennyiségű tüszőid legyenek. Nem lehet összehasonlítani máséval.
Én kevesebbet kaptam, mégis lett némi túlstimu és mégis sikerült elsőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!