Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy hèt kèsès utàn ma elkezdte...

Egy hèt kèsès utàn ma elkezdtem verezni sajnos..tesztet holnap reggel akartam volna csinalni de ìgy mar mindegy. Lassan egy eve probalkozunk es nekem mindig napra pontosan jott meg, ezert elkezdunk remenykedni,hogy hatha most vegre sikerult.?

Figyelt kérdés
13.-an kellett volna megjonnie,tünetem annyi volt neha -neha gorcsolgettem es feszult a hasam es olyan mas volt mint szokott. Szinte biztos voltam,hogy most sikerult. De akkor ez a hònap is sikertelen volt. Volt valaki hasonlo cipoben?
2023. jan. 20. 17:11
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy nem olyan eros gorcsoles van most,mint maskor mikor megjon egy napig nagyon rosszul szoktam lenni annyira gorcsolok.

Szerintetek teszteljek holnap? Van mèg esely?

2023. jan. 20. 17:19
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem mindenképp csinálj tesztet és ha pozitív, menj el ezzel orvoshoz.
2023. jan. 20. 17:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod. Reggel megcsinalom, kivancsi vagyok mi lehet,mert ilyen mèg nem volt. Ezert is esett ennyire rosszul mikor meglattam a vert :( orvoshoz mindenkepp elmegyek!
2023. jan. 20. 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban érdemes késésnél tesztelni, mert akkor kiderül, elindult-e valami vagy sem. Hisz ha ez gyakran előfordulna, azt ki kell vizsgáltatni.
2023. jan. 20. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha rendesen vérzel igazából mindegy mész-e orvoshoz vagy sem, úgysem fog látni semmit ami terhességre utalna. Az hogy eddig nem késett soha, az sem jelent semmit, nem vagy gép, ez néha belefér, normális. Pláne ha rá vagy stresszelve.

Ha lassan egy éve próbálkoztok, akkor én inkább meddőségi kivizsgálásra jelentkeznék be mihamarabb.

2023. jan. 20. 17:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Ìgy van,èn is ìgy gondolom csak mar annyi csalòdàs èrt a negativ tesztek utàn,megbeszèltük vàrunk szombat reggelig. Annyira irigylem akinek konnyen sikerult.
2023. jan. 20. 17:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Elmegyek mindenkepp mar tervezesbe volt mindkettonknek egy kivizsgalas. Koszonom a valaszotokat!
2023. jan. 20. 17:57
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha pontos szokott lenni a menstruációd akkor már egy nap késésnél csinálhattál volna tesztet,mert lehet elindult de akkor így csak kémiai volt.

Ígyis megcsinálhatod,hátha... Nekem is volt pozitív tesztem menstruáció mellett de akkor másabb is volt, gyengébb is..

Tudom milyen rossz a sok negatív teszt,volt benne részem nekem is.

2023. jan. 20. 18:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha kémiai volt akkor is pozitív lehet a teszt, nem ürül ki olyan gyorsan a hcg.
2023. jan. 20. 18:02
 10/15 A kérdező kommentje:
8as è neked mi lett belőle? Megmaradt? Hat mar a tesztelestol is elment a kedvem..sìràs ramjön,hogy kicsit kezdtuk magunkat beleelni es megint ez a csalodas. Nem is voltunk mar rastresszelve az egeszre de azert egy het keses utan normalis,hogy bizzakodtunk.
2023. jan. 20. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!