Egy hèt kèsès utàn ma elkezdtem verezni sajnos..tesztet holnap reggel akartam volna csinalni de ìgy mar mindegy. Lassan egy eve probalkozunk es nekem mindig napra pontosan jott meg, ezert elkezdunk remenykedni,hogy hatha most vegre sikerult.?
Azt kihagytam, hogy nem olyan eros gorcsoles van most,mint maskor mikor megjon egy napig nagyon rosszul szoktam lenni annyira gorcsolok.
Szerintetek teszteljek holnap? Van mèg esely?
Ha rendesen vérzel igazából mindegy mész-e orvoshoz vagy sem, úgysem fog látni semmit ami terhességre utalna. Az hogy eddig nem késett soha, az sem jelent semmit, nem vagy gép, ez néha belefér, normális. Pláne ha rá vagy stresszelve.
Ha lassan egy éve próbálkoztok, akkor én inkább meddőségi kivizsgálásra jelentkeznék be mihamarabb.
Ha pontos szokott lenni a menstruációd akkor már egy nap késésnél csinálhattál volna tesztet,mert lehet elindult de akkor így csak kémiai volt.
Ígyis megcsinálhatod,hátha... Nekem is volt pozitív tesztem menstruáció mellett de akkor másabb is volt, gyengébb is..
Tudom milyen rossz a sok negatív teszt,volt benne részem nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!