Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mikor sikerült újra teherbe...

Mikor sikerült újra teherbe esni vetélés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Genetikai rendellenesség miatt volt egy terhesség megszakításom a 15. hétben, tavaly szeptemberben.

A kérdésem elsősorban azokhoz szólna akik szintén 12.heten túli megszakításuk volt, mennyi idő után sikerült újból a teherbeesés?

Mi két menstruációt vártunk meg, decemberben es januárban már próbálkoztunk, de sajnos semmi.

Az első kisbaba első próbálkozásra összejött, azt hittem ez 2. alkalommal is így fog történni, hát nagyon úgy tűnik nem.

Köszönöm a válaszokat előre is

2023. jan. 20. 07:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

én is bíztam benne, hogy meg lehet oldani csak műtéttel, de sajnos azt mondták a SOTE-n, hogy már túl vagyok a 12. héten, ezért nem lehet.

igen, első gyerek lett volna.

2023. jan. 20. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos két terhessegem volt ami elment. Az első hat hetesen a másodikat 17 héten kellett megszakítani nekem is down szindróma miatt. Azóta nem estem teherbe de szeretnenk. Mondjuk nem is olyan intenzitással próbálkozunk mert sajnos az életünk sem egyszerű.
2023. jan. 21. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:
6 os vagyok nekem missed volt a jános kórházban, 14.hétben
2023. jan. 21. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!