Nehezen estél teherbe de sikerült?
Sziasztok, megkérem azokat a hölgyeket akik teherbeesési problémákkal küzdöttek de végül sikerült nekik minden nehézség ellenére hogy írják le a történetüket.
Jelenleg kilátástalannak érzem a helyzetem és jól esne olyan történeteket olvasni amik reményt nyújthatnak.
Megkérem azokat a hölgyeket akik jelenleg is küzdenek ezzel a problémával hogy a negatív hangzatú kommenteket mellőzzék mert szeretném kicsit jobban érezni magam mégha mások sikerén keresztül is történne.
Kedves utolsó! Kívánom hogy mihamarabb èdesanya lehessèl !
Minden elismerèsem hogy töretlenül hiszitek a csodát, ami meglásd el is fog most már jönni! 💜
Hihetetlenül erős vagy!
Csodállak!
10es!nagyon sajnálom és nagyon remélem mihAmarabb anyuka leszel újból!:$
Ahogy kívánom ezt a többbi leeendő anyukának is!:)mihamarabbi boldogságos babavárást kívánok mindenkinek!
Nagyon köszönöm a biztató és együttérző szavakat!
Mi ebben reménykedünk és hiszünk, hogy a vendégbabák után jönnek a szivárvány babáink!
S kívánom én is mindenkinek, aki babát szeretne, hogy álma minél előbb valóra váljon!
Köszönöm hogy megosztottad velünk, nagyon ösztönző a kitartásod, és le a kalappal!! ❤️❤️
Majd azért írd meg ha sikerült had örüljünk veled ! 😍❤️
Huh, kitartást, nálunk ugyanez... augusztusban megyek vissza kontroll rákszűrésre, csak nálunk még a bakterológia is rossz lett.
Nagyon szorítok neked! Hogy bírod?
Minden elismerésem, hidd el oda értek ti is és minden rendben lesz!!
Kitartást neked addig is!
Én is hiszem hogy várnak már titeket nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!