Pozitív teszt.De teszt után menstruáció.(?)
Sziasztok!
2 hónappal ezelőtt csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett rá egy napra el kezdtem barnás színűen vérezni rá pár órával rendes menstruáció szerű vérzés.
Tüneteim is voltak: nagyobb étvágy,menstruáció kimaradás.
Ezután 1 héttel teszteltem, negatív lett az eredmény.
4 nappal ezelőtt csináltam tesztet, mert most biztos voltam abban, hogy terhes vagyok még a pocakom is nőtt, csináltam tesztet:pozitív.
Már ip-t is foglaltam a nőgyógyászomhoz.
1,5 hónapos menstruáció kimaradás,aluszékonyság,étvágy,ételeket is kívántam.
Erre a mai napon megjött.
Előző két napban nagyon fájt a derekam.
Az lenne a kérdésem, hogy én PM beteg vagyok.
Azon belül autoimmun thyeroditis (Hashimoto)
És első stádium több gömbös golyvám van (struma)
Még nem kell hormonterápiát végeznem.Majd februától kezdjük el.
A betegség miatt lehet elvetélek?
Kedves 17-es, azért nem teszteltem, mert a betegségembe alapból van olyan mikor magától hónapokat kimarad, ezért kértem, hogyha nincs tapasztalatod akkor ne írj.
És ez hülyeség,amit írsz, mindkét babámmal már 2 hetesen uh-n voltam és látszott a petezsák.
Mennyi az atpo-d?
Amúgy függetlenül attól, h hány gyereked van már, kicsit zöldségeket írsz:)
"És ez hülyeség,amit írsz, mindkét babámmal már 2 hetesen uh-n voltam és látszott a petezsák"
Oké, ezek szerint te is ebbe a kategóriába tartozol, akinek bár van gyereke, fogalma sincs, honnan számítják a terhességi kort. 🤣🤣🤣
Elárulom: alapvetően az utolsó menstruációtól, ha szabályos. De 2 hetes terhesség nincs VALÓS IDŐBEN, mert a 2 hetes terhesség az ovuláció ideje.
Mikor a nemvárt napja vagy, akkor vagy 4 hetes terhes.
2 hetesen neked nem láthattak petezsákot. 4 hetesen is csak valami felritkulás látható, kb. 5 hetesen van petezsák.
Kicsit pótold a biológiai ismereteidet!
Teljesen mindegy, hogy Te mit mondassz uh-n mikor volt az utolsó menzeszed a uh mért adatai alapján mondják meg hány hetes terhes vagy.
Mert 12 hétig minden baba ugyanabban az ütemben fejlődik.
Ezért lehet 12 hétig pontosabban 11+6 napig elvetetni a babát, mert utána már lehet eltérés.
Igen, és + - 2 hét.
Igen, de az UH is úgy számol, ahogy én leírtam. Tehát nem számol 2 hetes terhességet, mert olyan nincs, az a fogantatás ideje. Nyugodtan megnézheted a régi leleteid, nem lesz olyan rajta, hogy 2 hetes terhesség.
A körülbelüli fogantatás idején számítasz 2 hetes terhesnek (utólag!), akinél ez bizonytalan, annál az uh fogja eldönteni, pontosítani.
Petezsák pedig 5 hetesen van. Nekem lombikbabám van, amikor tesztre mentem, akkor voltam kerek 4 hetes. Akkor még nem volt semmi látható uh-n. Rá egy hétre számítottam 5 hetesnek, akkor volt petezsák már. A lombiknál a leszívás napja számít az ovuláció napjának, tehát ovuláció után 3 héttel 5 hetes terhes voltam, nem 3 hetes. 🙂
De mindegy is, mit írok, úgysem érted, teljesen elbeszélsz mellettem.
Ha a betegséged miatt kimaradhat menzesz, mint írod, akkor honnan gondolod hogy terhesség miatt maradt ki, és nem a betegséged miatt?
🤦♀️🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!