Pozitív teszt.De teszt után menstruáció.(?)
Sziasztok!
2 hónappal ezelőtt csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett rá egy napra el kezdtem barnás színűen vérezni rá pár órával rendes menstruáció szerű vérzés.
Tüneteim is voltak: nagyobb étvágy,menstruáció kimaradás.
Ezután 1 héttel teszteltem, negatív lett az eredmény.
4 nappal ezelőtt csináltam tesztet, mert most biztos voltam abban, hogy terhes vagyok még a pocakom is nőtt, csináltam tesztet:pozitív.
Már ip-t is foglaltam a nőgyógyászomhoz.
1,5 hónapos menstruáció kimaradás,aluszékonyság,étvágy,ételeket is kívántam.
Erre a mai napon megjött.
Előző két napban nagyon fájt a derekam.
Az lenne a kérdésem, hogy én PM beteg vagyok.
Azon belül autoimmun thyeroditis (Hashimoto)
És első stádium több gömbös golyvám van (struma)
Még nem kell hormonterápiát végeznem.Majd februától kezdjük el.
A betegség miatt lehet elvetélek?
Pár hetes terhesség esetén nem nő még a hasad..
Mutass képet a tesztről, mert a leírtak alapján inkább csak látni akarod nagyon a két csíkot a negativ teszted és bebeszéled magadnak, hogy terhes vagy.
Nem pár hetes voltam, ha másfél hónapos menstruáció kimaradás van, hogy lehetnék pár hetes? 😀 A teszt erősen pozitív volt.Nyugi 2 gyerekem van, tudom milyen mikor pozitív a teszt és terhes vagyok.
De viszont a második csík egyre halvanyabb lett miután megcsinaltam pár órával rá már alig lehetett látni.
Magas vagy alacsony a tsh-d? Milyen hormonterápiát kezdesz majd el?
Az első terhesség, az valószínűleg kémiai volt, az teljesen egészséges embereknél is megesik.
Tehát jól értem, az előző ciklusban volt pozitív teszted, majd véreztél, és a teszt ezután negatív lett.
Majd rá másfél hónapra megint pozitív, de újra megjött?
Ez nekem két, egymás utáni ciklusban bekövetkezett kémiai terhességnek hangzik. Amennyiben valóban pozitívak voltak a tesztek.
"Nem pár hetes voltam, ha másfél hónapos menstruáció kimaradás van, hogy lehetnék pár hetes?"
Azt nen tudhatod, a másfél hónap alatt mikor estél ténylegesen teherbe, mert ez elég hosszú ciklus volt akkor.
De ha vérzel, akkor ez úgyis kémiai volt csak.
Tiszta katyvasz amit írsz.
Egyszer kimaradásról írsz, majd rendes menzesz vérzésed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!