Mi van ezen a képen? Ez nagyon gyenge pozitív vagy nincs ott semmi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdés adott, van a képen nagyon halvány második csík vagy nincs ott semmi és negatív?
Mi nem tudjuk eldönteni mert máshogy látjuk. Mindenképp lesz még később másik teszt csak addig türelmetlenek vagyunk és kíváncsiak.
2022. dec. 11. 02:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, van egy nagyon halvány második csík is.
Nincsen, ez teljesen negatív.
Én sem tudom eldönteni.
66 szavazat
1/8 anonim válasza:
2 óra 42-kor írtad ki.. Igazából már korán reggel tesztelhetsz egy újat, azt a pár órát már kibírod.
2/8 anonim válasza:
Ez egy negatív teszt. Várnék 2 napot és akkor ismételnék.
3/8 anonim válasza:
Rânagyítva tényleg mintha derengene ott egy csík, de inkább tesztelj holnap reggel újra. Ha még nem késik a menstruációd, akkor pedig inkább várd ki a napját.
4/8 anonim válasza:
Én negatívnak venném és újra tesztelnék!
5/8 anonim válasza:
Ez a teszt gyakran ilyen, m@s fajtát vegyél, predictor earlyt
6/8 anonim válasza:
Gondolom még nem is késik....
Egyébként negatív
7/8 anonim válasza:
Ugyanezen a teszten amikor nagyon halvány csík volt, akkor nem voltam terhes. Terhesen egyértelmű 2 csík volt.
8/8 anonim válasza:
Ha jol latom ez gabriell teszt ami 25-os erősségű. Szerintem vegyel egy 10es erősségű tesztet (pl predictor) es reggel tesztelj egyet elso vizeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!