Sziasztok. Az a kerdesem hogy kinek mennyi idő alatt sikerült teherbeesnie? Nekünk már másfél év próbálkozás után még semmi? Hasznaltatok valami plusz dolgot ami segített? Köszi a válaszokat.
Először keress egy normális nőgyógyászt, aki elküld hormonvizsgálatra. Ha az rendben, akkor szoktak átjárhatósági vizsgálatot csinálni. A férfinek is ki kéne vizsgáltatni magát. Aztán jön a meddőségi klinika. Oda úgyis kelleni fognak ezek a vizsgálatok. Amúgy egy év sikertelenség után szokták kivizsgálni a párokat.
2022. dec. 11. 13:15
22/30 anonim válasza:
A 80 %-os lepontozó te vagy kérdező?
Mi nem tetszik valakinek ezeken a válaszokon vajon? Csomó tanácsot kapott, de valaki szerint egyik se hasznos. Kíváncsi lennék, mi a baja a 80%-osnak.
2022. dec. 11. 15:01
23/30 anonim válasza:
Biztos az a 80%-os az ima fogantató erejében hisz vagy természetgyógyászati szarságokban meddőségi kivizsgálás/kezelés helyett. 😁
2022. dec. 11. 15:13
24/30 anonim válasza:
23.
Komolyan nem értem, de tényleg.
Olyan, mintha egyesek el sem olvasnák a válaszokat, csak mint a bikák, meglátják a pirosat, és egyből nekimennek. :D
2022. dec. 11. 15:46
25/30 anonim válasza:
Én csak a kérdésre válaszoltam röviden, tömören, semmi extra tanács és mégis én vagyok a legjobban lepontozva. Ki érti ezt? 18 voltam
2022. dec. 11. 17:20
26/30 anonim válasza:
20# Jogos
2022. dec. 11. 18:07
27/30 Ypszilon1980 válasza:
Nem értelek Kérdező. Jelentkezzetek be a pároddal meddőségire, mert mire odáig eljuttok, hogy lombik vagy akármi, az sok idő, ott sokkal több ilyen irányú vizsgálat is lesz, az is legalább 2 hónap, addig meg lehet próbálkozni ugyanúgy, ha teherbe esel, akkor félbehagyjátok, viszont jobb a rendszerben benne lenni, később lesz jelentősége. Az a kitétel, hogy mesterséges megtermékenyítésnél kell minimum regisztrált élettársi kapcsolat.
2022. dec. 12. 06:59
28/30 anonim válasza:
Engem az érdekelne hogy miért foglalkozik azzal mindenki hogy lepontozzák? Kinem szarja le hogy valakinek nem tetszik a válaszom :D
2022. dec. 13. 20:28
29/30 anonim válasza:
Az nem zavar ha a válaszom, a nézőpontom nem tetszik, de mikor kérdeznek tapasztalatot és leírom pl, hogy a fiam 1,5 évesen már beszélt és ez van lepontozva, na ez miért.
Amúgy én sem értem ezt a pontozast, ennek mi értelme.
Sokszor azért is írok olyat, hagy pontozzanak le, lehet erre élvez😁😁
2022. dec. 13. 21:24
30/30 anonim válasza:
Abban az esetben számít, ha mondjuk ír valaki egy dolgot, és például hárman lepontozzák, mert arra izgulnak, vagy mert nekik az nem tetszik, meg nem vált be stb (holott ez nem tetszik gomb), és például valaki azt hiszi ebből, hogy az a válasz rossz.
Ezért sincs értelme, mert like jel helyett van, nem a válasz hasznossága miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!