Szerintetek csökkenteni kellene a Bromocriptin adagomon?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy mindig máshova mentem vérvételre, hol magánba, hol államiba, aztán mindig más volt a mértékegység, amiben megadták az értéket. Összeszedem mikor mennyi volt:

09.03. 27,83 ng/ml

(referencia érték: 5,10-26,53)

09.22. 34,11 ng/ml

(referencia érték: 5,10-26,53)

10.26. 181 mU/L

(referencia érték: 102-496)

11.29. 51 mlU/L

(referencia érték: 59-619)

10.18-án kezdtem el szedni a gyógyszert. Fokozatosan emeltem az adagot, napi 2x felet írt fel az endokrinológus.

Már bánom, hogy így összevissza mentem, mindenhova, de fogalmam se volt mit csináljak, először nem is tudtam, hogy van itt a városunkban olyan, hogy meddőségi szakrendelés. Azt hittem a legközelebbi ilyen hely, a tapolcai meddőségi központ, mondom oda meg még nem akarok menni, mert azért nincs közel.

Mindegy, nem akarom leírni az egész sztorit, mert hosszú lenne és félek, hogy nem olvasnátok el.

Lényeg a lényeg, nem tudom, hogy most kihez menjek, mert magán doki írta fel a gyógyszert, de most egyelőre nem akarok megint pénzt kiadni erre. Gyógyszert tudok felíratni a házi orvossal azzal nincs gond, csak nem tudom, hogy kellene-e változtatni a gyógyszer adagon vagy se, mert ugye most a legutóbbi vérvételnél az alsó határ alá ment.

2022. dec. 1. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem hívd fel a magandokit akinel voltal, ezt telefonon is meg fogja tudni mondani.

Vagy esetleg emailben küld at az eredmenyedet

2022. dec. 1. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:

181 mIU/L = 8,507 ng/ml (ref. tart: 4,8-23,3 ng/ml)

51 mIU/L = 2,4 ng/ml (ref.t: 2,7-29 ng/ml)

Azt viszont, hogy kell-e változtatni, azt a doki tudja megmondani.

2022. dec. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!