Ki mennyi idő után esett teherbe Bromocriptin-el?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Az elso honap utan. Igaz h valtottunk norprolacra,de a hatoanyag ugyanaz. En egy-2 het bromo utan sirva mentem az orvoshoz. Durva lataszavart okozott ( fel egy evig megmaradt),ejszaka is fenyeket lattam mindenfele,mint a tuzijatek. Amig szedtem nem voltam nagy wc n,igen,tobb mint egy hetig,0 belmozgas volt. Munkara alkalmatlan lettem,ultem az asztalnal es nezni tudtam,teljes zombi uzemmod,kodos tudat. Aztan durva szajszarazsag,kirepedt. Csak ennyi. Ez mereg,nem ajanlom senkinek,mikor van korszerubb gyogyszer is.
2020. dec. 10. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Azonnal. Az első hónapban, amikor szedni kezdtem.
2020. dec. 10. 09:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) én csak 2 hete szedem, de a tegnapi vérvétel szerint teljesen normál tartományba levitte máris a prolaktint, pedig nagyon magas volt :O
2020. dec. 10. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mennyi volt az értéked hogy ilyen hamar levitte?
2020. dec. 10. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:

2000 felett volt (másfél hónapja) és most 220 lett, létezik ilyen? :D

napi 2x felet szedek, most kellene növelni napi 2-re

2020. dec. 10. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Az igen. Hát nem tudom hogy ilyen létezik e,de ezek szerint igen 😊 nekem 490volt és napi felet szedek. Remélem ez a hónap már végre sikeres lesz 🙏🏽
2020. dec. 10. 16:29
 7/8 A kérdező kommentje:
az nem túl magas, biztos hamarosan sikerül :) mióta szeded?
2020. dec. 10. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazából szedtem tavaly szeptembertől (900volt az értékem) januárig szedtem. Lement a rendes tartományba. Sokáig nem jött utánna a baba. Rengeteg kivizsgálás volt,nincs peteérés aztán hogy vékony a mèhfalam majd a múlt hónapban átjárhatóságit csináltak és vèrvètel magas szintet mutatott. És most itt tartok.
2020. dec. 10. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!