Akinek magas volt a prolaktin szintje, és szedte a bromocriptint, mennyire vitte le az értékét? Teherbe esett valaki alacsony prolaktin mellett?
Én szedtem évekig, mindig jó szintre levitte. Már nem szedem, mert az érték azóta is jó. Teherbe még nem akarok esni, így erre a részre nem tudok válaszolni.
20N
Nekem magas volt a prolaktinom, mégis terhes lettem.
Azt nem tudom hogy mennyire volt magas, de nyomásra jött a mellemből a tej. Mentem orvoshoz, vették a vért a 3.ciklusnapon, aztán a 21. napon is. Kb 1 hét múlva pozitív tesztel a kezemben mentem vissza az eredményekért.(mondjuk nem kaptam meg őket) Pedig totál abban voltam hogy magas prolaktinnal úgyse lehetek terhes.
Tudom hogy ez nem válasz volt a kérdésedre, csak gondoltam leírom hogy "reménytelennek" vélt esetekben is történhet "csoda" :)
Amúgy szerintem ha csökkented az adagot, és a doki jól be tudja lőni, akkor biztos beáll a normális szintre.
8+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!