Fagyasztott embriók és szoptatás dilemma?
Figyelt kérdés
Friss beültetésből van egy két éves, négy hónapos csodánk, akit szoptatok. Szeretnénk még testvért, amire meg is van az esély,mert van lefagyasztva embrió ugyanabból a kezelésből. Nehéz dolog eldönteni, hogy abbahagyjam e a szoptatást már, mert szeretném ha a kis fagyoskodók is kapnának esélyt, de nehéz a kislányomtól elvenni az anyatejet..nem vagyok fiatal már, ez is zavar..járt valaki hasonló cipőben? Hogy sikerült dönteni?#szoptatás #Fagyasztott embrió transzfer FET
2022. nov. 28. 15:36
11/14 anonim válasza:
6-os, ezt tudom, de akkor tökre nem releváns, hogy fagyasztott embrió vagy természetes foganás... Azt hittem, azért írta le az egész sztorit a kérdező, mert valami különös jelentősége van, hogy lombik.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem megszavaztatni akartam a kérdést, ahogyan valaki írta, csak érdekelt mások tapasztalata, akik esetleg hasonló cipőben jártak. Nem könnyű kérdés nekem, jól esik mások tapasztalatát, megélését meghallgatni.
Annak, hogy lombik,vagy "hagyományos" úton történik a teherbeesés, van jelentősége. Nem lehet úgy lombikozni, hogy szoptat az ember. Sajnos.
Köszönöm a tippeket, hozzászólásokat.
2022. nov. 28. 19:24
13/14 anonim válasza:
11-es: szerintem azért releváns, mert ha lombik kell a terhességhez, akkor még problémásabb a szoptatás
14/14 anonim válasza:
szoptatás alatt nem csinálnak lombikot, abba kell hagyni előtte. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!