Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Azoknak, akik nehezen, évek...

Azoknak, akik nehezen, évek alatt vagy csak asszisztált reprodukciós eljárással estek teherbe, később más területen is voltak nehézségeik? (pl. szülés beindulása, szoptatás)

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm lombikos volt. Könnyen szült, de szoptatni nem tudott.

Nálunk is nehezen jött a baba, de spontán. Még pocakban van, úgyhogy nem tudom lesz-e más nehézség is. Bízom benne, hogy nem.

2021. ápr. 21. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen estem teherbe, csak úgy mentek az évek, aztán feladtam és kövi hónapban terhes lettem, tesztet sem csináltam egyből, észre se vettem h késik, előtte már a nem várt előtt teszteltem mindig.. De akkor pont nm.

A szülés nagyon nehéz volt és indított.

A szoptatás is nehéz volt csak a kitartás miatt tartott sokáig, viszont az más okból kifolyólag nem ment lazán, (hipotonia).

2021. ápr. 21. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lombikos voltam. Sajnos nem szülhettem természetesen, mert a méhlepény rossz helyen tapadt, de a császárból meglepően gyorsan felépültem. Szoptatni a 4.naptól tudtam, minden gond nélkül. A mai napig menne, ha 1 évesen nem döntök úgy hogy elég volt.
2021. ápr. 21. 23:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Amióta termékenységi gondokkal küzdünk, mindig aggasztott kicsit, hogy majd minden ilyen problémás lesz, de olvasva a válaszaitokat arra jöttem rá, hogy igazából nem is lenne akkora tragédia, a lényeg, hogy sikerüljön a baba, és persze ne legyen baja.
2021. ápr. 21. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
5,5 év után fogant meg, sem a szüléssel, sem a szoptatással nem volt gond. A kicsik gyorsan jöttek, ők is problémamentesen indultak az életben.
2021. ápr. 22. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
sikerül teherbe esned kérdező?
2021. nov. 24. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!