Ne görcsöljek túlságosan rá?
Rövidtávú célokat kitűzni.
Egy wellness februárban, jogsit megcsinálni, időpontot kérni kivizsgálásra, nyaralást tervezgetni, lakást felújítani.
Úgy, hogy alázattal állsz hozzá. Nem úgy, hogy neked ez jár. Próbálkozás után amikor várod a napot, mikor tesztelhetsz, ne úgy állj hozzá, hogy biztos sikerült, ne éld bele magad. Próbálj úgy gondolkozni, hogy mekkora csoda lenne ha sikerülne, el sem hinnéd, milyen hálás lennél, bárcsak esélye lenne. Minden feltételesen. Ha azt látod, hogy negatív, akkor mondd azt magadnak, hogy talán majd legközelebb jön a kis csoda.
Ne az legyen minden célod, hogy baba legyen. Ne veszítsen semmi a varázsából. Legyen hobbid ami lefoglal, ez csak úgy legyen a levegőben, a szívedben, hogy bármikor is jönne ti várjatok, de ne ez legyen minden gondolatod.
Nekünk első próbálkozásra sikerült, így álltam a dolgokhoz.
Én is vártam egy évet a terhességgel, aztán suliba mentem, másfél éves képzés, semmi.
Munkhelyváltás, nyugodtabb környezet, semmi.
Kis szünet, újabb suli, akkor jött össze.
Egy év suli még pont belefért (szerencsére online ment, így a terhesség során amikor úgy alakult, az előírt fekvés is megvolt)
A második évet 1 éves gyerek mellett próbálom csinálni.
Megoldható.
Szóval jó, ha lefogalod magad, mert legalább nem őrülsz meg.
De csodát (velem) nem tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!