Valaki segítene??? (mert az orvos szerint jó így 😏) Magas T3,alacsony T4 gyógyszer mellett.
TSH 1.61 mlU/l
T3 8,70 pmol/l
T4 11,969 pmol/l
T3 szintem magas, a T4 pedig alacsony.
Napi 50ug Euthyrox szedese mellett.
Ez még mindig Pajzsmirigy alulműködés?? Több gyógyszer kellene?
Ne haragudj, de ha az _orvosod_ szerint rendben van, akkor te tényleg adnál 'kasszás Erzsi' véleményére a Gyakoriról?! Komolyan gindolod, hogy itt felülbíráltatod egy (szak)orvos véleményét?
Akkor egyáltalán minek rabolni a doki idejét? Menj csak el vérvételre magánban, aztán majd mi megszakértjük neked az eredményt. Még homeopátiás szereket is ajánlunk, ha kell.
Elég sok orvos mint az enyém is, csak a referencia tartományt nézni.
Ha nincs ott csillag akkor jó. Anno 4,9 volt a Tsm, amire 2 orvos is azt mondta,hogy ok.
Elmentem egy normális endokrinológushoz vele,aki mondta,hogy sajnos sok mezei orvos ezzel nem foglalkozik. Kaptam is rá gyógyszert, le is ment 1-2 közé és jobban is éreztem magam.
Egyébként ha beirod,a pajzsmirigy hormon optimális tartományát névre, ott is látni fogod,hogy nincs rendben az eredményem. :) Át is küldök egyet,hogy lásd mi az amit "leszart" az orvos.
4. 12 éve kezelnek hashimotoval, azóta szültem 2 gyereket, könnyen ment a teherbeesés is. sosem voltak tankönyviek az értékeim pláne nem várandósan.
lehet ezt csinálni amit csinálsz, csak nem érdemes.
#3.
El fogok menni, csak külföldön lakok az orvos pedig Budapesten,így nem annyira egyszerű a dolog.
És mivel elkuldtek meddőség miatt laporoszkopiás műtétre tegnap,ahol persze semmit se találtak, kicsit idegesít,hogy észre se veszik,hogy hormonprobléma van, hanem az első az,hogy felvágolnak.
Ezért is írtam ki,hogy volt e valaki hasonló helyzetben, akinek magas a T3 és alacsony a T4........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!