Lombikos társaim! Az első lombik előtt állok és nagyon félek, főleg a csalódástól, hogy nem fog sikerülni. Kinek, hogy alakult a lombik, milyen volt, meddig dolgoztatok, miért nem jött össze?
Figyelt kérdés
Milyen egészségügyi ok miatt kellett lombikozni?2022. okt. 15. 06:48
11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a tapasztalatokat, en is nagyon bizok benne, h minden jo lesz. 4 vetelesem volt eddig, genetikai problema van, ezt ki tudjak szurni lombikkal es efy specko kezelessel, remelem mas baj nem lesz (kiderult pajtsmurigy problema is es ir de mindketto kezeles alatt van es a ciklusomba egyelore nem zavart be :) )
2022. okt. 16. 01:42
13/17 A kérdező kommentje:
Nekem most úgy néz ki az első nem sikerült. ET+8. napon elkezdtem vérezni. Még ma és holnap reggel tolom a progeszteront és telefonálok, h mi legyen.
2022. nov. 24. 19:59
14/17 anonim válasza:
Kedves kerdezo te kèrelmezted az embriòragasztòt?Ha nem akkor megpròbàlhatnàtok azzal.+20000 ft de elvileg jò.Nekem most lesz az első lombikom vagyis màr stimulàlàs időszakban vagyok ès èn kèrni fogom.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem is említettek ilyet nekünk, kellett volna mondaniuk, h van rá lehetőség?
2022. nov. 29. 20:31
16/17 anonim válasza:
Ràkèrdeztem a dokinàl ès elvileg alkalmazzàk is most màr.De azèrt kèrdezz rà a dokidnàl :)
17/17 anonim válasza:
Nekem 3 azal sikerült embrióragasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!