Miért van ennyi meddő nő?
20-as, senki nem mondta, hogy régen "egészségesen" éltek, azt mondtuk, nem vittek be ennyi feldolgozott, mesterséges anyagot és vegyszert, ami megborította volna a hormonrendszert, az emberi szervezet 100 ezer év alatt egyszeűen nem erre szocializálódott, ami az elmúlt 50-100 évben van.
És senki nem mondta, hogy nem létezett meddőség, csak hogy nem ilyen mértékben.
És nem a napi 1 túrórudiról van szó, de látom, az értő olvasás továbbra sem erősséged.
21.
Akkor tanulj egy kis történelmet, hogy a múltban mikkel is találkoztak és mi betegítette meg őket, ami mindennapos használatban volt. Még az ókori Egyiptomban is használtak például ólmot arcpakolásra.
Érdekes kérdés ez, mi is gondolkodtunk rajta, édesanyámmal beszélgettünk ezt. Így laikusként én is ezt mondanám, késői próbálkozás, egészségtelen életmód.
Nekünk sem jön össze a baba, mi már inszeminació előtt állunk. Én Hashimoto-beteg vagyok, ráadásul enyhe cukorbetegségem is van. Ez mind örökölt cucc, hajlamom van rá. Ezért is, szuper egészséges életmódot élek, elvoltam hízva amúgy, de már 30-kgt fogytam és így már csak teltkarcsúnak lehet nevezni. A lényeg, hogy a kivizsgálások alatt megvoltam győződve róla, hogy ezek miatt a betegségek miatt nem jön a baba. Végül mindent kizárt az orvosom, mert tökéletes a vérképem, a férjemnek az eredményei mondjuk nem kimagaslóak, átlagosak. Mégse jön a baba, úgy nem jön a baba, hogy másfél éve 2-3 naponta együtt vagyunk, illetve pontos ciklusaim vannak, pontosan tudjuk mikor van ovulacióm. Tehát, van akinek "csak" úgy nem jön össze. Én se értem pontosan hogy miért, de most van egy kis remény, mert voltam petevezeték átfutási vizsgálaton, és a jobb oldali enyhén levolt tapadva. Bár, a baloldali tökéletesen átjárható volt, így furcsa hogy eddig nem jött össze. Mindegy, a lényeg, hogy most lehet újra sokat próbálkozni, és januárban pedig inszemre megyünk.
Furcsa és egyben elkeserítő, pedig én csak 27-éves vagyok, 25-éves korban kezdtünk el próbalkozni, orvos szerint ismétlem, nem szólnak ebbe bele a tökéletesen karban tartott betegsegeim, mégse jön a baba. :(
Jó lenne, ha csak az lenne, élj egészségesebben, és akkor hipphopp összejön. Annyira bonyolult dolog ez, hogy vannak kivételes esetek ahol nem elég az, ha bomba formában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!