Miért van ennyi meddő nő?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon rengeteg nő van, aki bár akar, nem esik teherbe. Tényleg ennyi meddő nő van, vagy csak úgy tűnik, mert ide jönnek sokan? Mi az oka, hogy a nők nem esnek teherbe?
2022. okt. 6. 08:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%

8-as jól leírta a valóságot. És ez még csak az etetés, tegnap vagy előtte volt egy kérdés, ahol megírta valaki, hogy ő ilyen sima Ariellel még Persillel mossa a gyerek ruháit, na most gondold el, a többség a gyerek újszülött kora óta csupa vegyszerekkel teli mosószert, tisztítószert, kozmetikumot használ, mellé ahogy a 8-as írja, már 8-9 hónaposan tolják napi szinten a hulladék kajákat a gyerekbe, azért gondold el, 25 éves korára mennyi minden jut be egy felnőtt ember szervezetébe, akár férfi, akár nő.

200 éve ezek a dolgok még szó szerint nem léteztek, nem találkozott ilyen vegyszerekkel éw adalékokkal az ember szervezete, nem volt rá hatással a hormonrendszerére.

Az akkori meddő nők inkább veleszületett problémák miatt voltak meddők, a többség meg azért nem így születik.

2022. okt. 6. 11:20
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

10

Egy szóval se írtam, hogy a légkondi fertőzést okoz!!!

2022. okt. 6. 11:37
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Én világ életemben kövér is voltam, plusz női ágon szenvedtünk rendesen a petefészkünkkel, halmozottan hátrányból indukok, és mindkét gyerekem úgy összejött, hogy még bele sem kezdtünk igazán a projektbe. 🤷‍♂️
2022. okt. 6. 12:32
 14/25 anonim ***** válasza:
37%

13-as, nem az volt a kerdes, hogy kinek jott ossze, hanem , hogy kinek NEM.

Egyebkent meg az elhizasomra nem lennek ilyen buszke.

2022. okt. 6. 12:40
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok büszke az elhízasomra, ez ugyanolyan kóros, életminőséget befolyásoló állapot, mint a májmegnagyobbodás.

És azért írtam le én is a történetem, mert ugye itt azok vannak előtérben, akiknek nem jön össze a gyerek pedig van akinek meg pikk-pakk.

A testsúlyom meg azért került a történetbe, mert a legtöbben a vegyszerek mellett az elhízást hozták fel (egészségtelen táplálkozás), ami teszem hozzá jogos, de egyáltalán nem törvényszerűsíthető.

Sőt 3 meddő párt ismerek személyesen, ebből 2 családtag és speciel mind messze vannak túlsolyostól, de még a teltkarcsú jelzőt sem lehet rájuk sütni. (A pár mindkét tagjára vonatkozik)

2022. okt. 6. 12:49
 16/25 anonim ***** válasza:
21%

Fú, 15-ös, ugye téged sem az eszedért szeretnek?

Nem azt mondtuk, hogy aki kövér, annak törvényszerűen nem fog összejönni a gyerek, hanem hogy nagyobb a valószínűsége a meddőségnek esetében, mert már maga az elhízás vagy a kiváltó oka is számos hormonproblémàt generálhat.

Nem tudom, minek vetted magadra és jöttél ide magyarázkodni, senki nem mondta, hogy a kövér nők automatikusan meddők.

2022. okt. 6. 12:53
 17/25 anonim ***** válasza:
42%

11.

Az átlagéletkor most a legmagasabb, amikor ezt a sok szemetet esszük, úgyhogy hagyjuk ezt a régen mi volt szöveget

2022. okt. 6. 14:39
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
17 -es, koszonheto az orvostudomany fejlodesenek 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2022. okt. 6. 14:46
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajàt tapasztalatom 21 évesen nincstelen tanulòként bejött, el kellett vetetnem sajnos. Azòta sem jött össze újra, 34 vagyok.
2022. okt. 6. 20:04
 20/25 anonim ***** válasza:
19%

18.

Ja, bár ha régen minden szuper volt, egészségesen éltek, az orvostudományra se lett volna szükség. Marha nagy egészség volt, mikor kézmosás nélkül ettek, éltek a mocsikban, ették a mosatlan gyümölcsöket. Semmivel nem volt egészségesebb az. Régen is volt sok meddő nő, internet nem volt. Ja és visszatérve a túrórudira, jesszus, itt páran hanyat esnének attól, hogy nagyanyáink mivel etették a gyerekeiket

2022. okt. 6. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!