Miért van ennyi meddő nő?
8-as jól leírta a valóságot. És ez még csak az etetés, tegnap vagy előtte volt egy kérdés, ahol megírta valaki, hogy ő ilyen sima Ariellel még Persillel mossa a gyerek ruháit, na most gondold el, a többség a gyerek újszülött kora óta csupa vegyszerekkel teli mosószert, tisztítószert, kozmetikumot használ, mellé ahogy a 8-as írja, már 8-9 hónaposan tolják napi szinten a hulladék kajákat a gyerekbe, azért gondold el, 25 éves korára mennyi minden jut be egy felnőtt ember szervezetébe, akár férfi, akár nő.
200 éve ezek a dolgok még szó szerint nem léteztek, nem találkozott ilyen vegyszerekkel éw adalékokkal az ember szervezete, nem volt rá hatással a hormonrendszerére.
Az akkori meddő nők inkább veleszületett problémák miatt voltak meddők, a többség meg azért nem így születik.
10
Egy szóval se írtam, hogy a légkondi fertőzést okoz!!!
13-as, nem az volt a kerdes, hogy kinek jott ossze, hanem , hogy kinek NEM.
Egyebkent meg az elhizasomra nem lennek ilyen buszke.
Nem vagyok büszke az elhízasomra, ez ugyanolyan kóros, életminőséget befolyásoló állapot, mint a májmegnagyobbodás.
És azért írtam le én is a történetem, mert ugye itt azok vannak előtérben, akiknek nem jön össze a gyerek pedig van akinek meg pikk-pakk.
A testsúlyom meg azért került a történetbe, mert a legtöbben a vegyszerek mellett az elhízást hozták fel (egészségtelen táplálkozás), ami teszem hozzá jogos, de egyáltalán nem törvényszerűsíthető.
Sőt 3 meddő párt ismerek személyesen, ebből 2 családtag és speciel mind messze vannak túlsolyostól, de még a teltkarcsú jelzőt sem lehet rájuk sütni. (A pár mindkét tagjára vonatkozik)
Fú, 15-ös, ugye téged sem az eszedért szeretnek?
Nem azt mondtuk, hogy aki kövér, annak törvényszerűen nem fog összejönni a gyerek, hanem hogy nagyobb a valószínűsége a meddőségnek esetében, mert már maga az elhízás vagy a kiváltó oka is számos hormonproblémàt generálhat.
Nem tudom, minek vetted magadra és jöttél ide magyarázkodni, senki nem mondta, hogy a kövér nők automatikusan meddők.
11.
Az átlagéletkor most a legmagasabb, amikor ezt a sok szemetet esszük, úgyhogy hagyjuk ezt a régen mi volt szöveget
18.
Ja, bár ha régen minden szuper volt, egészségesen éltek, az orvostudományra se lett volna szükség. Marha nagy egészség volt, mikor kézmosás nélkül ettek, éltek a mocsikban, ették a mosatlan gyümölcsöket. Semmivel nem volt egészségesebb az. Régen is volt sok meddő nő, internet nem volt. Ja és visszatérve a túrórudira, jesszus, itt páran hanyat esnének attól, hogy nagyanyáink mivel etették a gyerekeiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!