Missed ab, császár után összetapadhat a petevezető?
Nálam missed ab volt, viszont olvastam már császár utáni hölgyeknél is, tényleg összetapadhat egy műtét után a petevezetőnél?
Első missed ab után voltam átjárhatóságin (àtjárható voltam,mégis nagyon fájt egy pillanatig), akkor azonnal sikerült teherbeesni, ezt követően egy újabb missed ab.
Lehet kellhet egy újabb átjàrhatósàgi?
Valaki járt màr îgy hölgyek?
Igen.
Nekem 2.császárnál derült ki, hogy mindenem mindennel összenőtt, letapadt, megtekeredett, mindkét petevezető összenőtt. Doki szerint mivel pcos+ir is vagyok fizikai képtelenség, hogy teherbeestem, és mindketten élűnk.
Uhh, sajnálom. Nagyon durva. És akkor fel tudták neked nyitni?
Igaz nekem nem császár volt, de mivel volt már egy befejezett műtétem, és utána is nehezebb volt a teherbeesés, ugy gondolom èrdemes újra inkább csináltatni egy átjárhatóságit, mint megint hónapokig próbálkozzunk.
Doki legyint rá.. pcos nekem nincs, talán IR sem, de akkor kialakulhat bárhogyan sajnos :(
Igen, 2 órá műtétem volt, hát senkinek se... Másnap bélgyulladást kaptam 🙄 (sajnos első terhességem óta meg nem nevezett vastagbélgyulladással küzdők) Feloldottak minden összenövést. Ez 2018 februárjában volt, 2020 decemberében született meg a 3.kislányunk - itt már elenyésző összenővések voltak.
Azt el kell mondjam, hogy nálam a rengeteg gyulladás okozhatja az összenővéseket, a beleim miatt a méhem is érintett.
Az első császár után feltetettem hormonos spirált, amit sajnos nem fogadott el a szervezetem. Viszont makacs voltam és 9 hónapig szívtam vele. 9/7 hónapig véreztem, pecsételtem, folyamatosan gyulladásban voltam ect. Ez is rá tehetett egy hatalmas lapáttal, hogy így összenőtt mindenem, meg a durva bélgyulladásaim.
Kedves 5-ös. Sajnálom hogy ilyen előfordul, és szuper hogy tudtak segíteni! Ledöbbentő hogy egy nőnek min kell átmennie.
Úgy döntöttem én is elmegyek újra egy átjárhatóságira, megpróbálom. Hátha ez hozza meg újra a sikert! Ha nem, akkor legalább megadtam ennek is az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!