Ha kiveszik a bal oldali petevezetőmet, lehet még sok gyerekem?
Figyelt kérdés
Mindig is nagy családról álmodtam. Legalább 4 gyereket szeretnénk. Most úgy néz ki el kell távolítani méhen kívüli miatt az egyik petevezetőmet, és azt mondta az orvos egy vezetővel is lehet 2 gyereket szülni. De én többet szeretnék.
Van köztetek olyan aki 1 petevezetővel lett nagy családos?
2020. jún. 25. 20:41
1/6 anonim válasza:
Egy petefészkem van (petevezetőt és petefészket is kivették) és 3 gyerekem lett. Gond nélkül lehetséges.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a dokid úgy értette a kettőt, hogy akár ikreket is :D viccelődni akart. Amúgy tapasztalatom az, hogy ez az egy átvette a másik szerepét is. Minden hónapban rendszeres peteérésem, ovum van, normális a ciklusom. Csak egy petefészekből származnak és nem kettőből felváltva.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak a petevezetőm akarják kivenni, de mondták h attól a másik petefészek még él, és ugyan úgy megtermékenyülhet. Kérdem én: hogy? Aszondják ugyan úgy bemegy a méhbe. Valaki mostmár csak azt mondja meg, hogy...
2020. jún. 25. 22:48
4/6 anonim válasza:
Van néhány ritka eset mikor két zárt petevezetékkel is teherbeesnek. Ne kérdezd hogyan, de tudok pár esetről... Számomra is rejtély.
5/6 anonim válasza:
Mint eddig, pont ugyanúgy. Eddig egyik jobbról, másik balról jött, most csak jobbról fog jönni petesejt.
Ha biológiai hiányosságaid vannak a témát illetően, akkor viszont ajánlom, hogy tanulj még, mert szükséges az alap tudás, hogy tudatosan készülhess! [link]
6/6 anonim válasza:
Lehet! :) kívánom neked, hogy sikerüljön hamar és gördülékenyen, ahogy kettővel is ezt kívánnám. Amúgy nekem az egyik működik csak, simán az első hónapban megfogant a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!