Egy éve nem sikerül a baba ezért elkezdtük a kivizsgálásokat a férjemmel. TSH 2.2 lett. Ez lehet a baj?
Nem hiszem, hogy nálad ez vagy csak ez lenne a gond.
Nekem 2.4-es értéket Letrox-szal levittek a reprodukciós intézetben, lombik előtt, mert egy körül az ideális, de ez csak ottani protokoll, az orvos is hangsúlyozta, hogy ez amúgy nem magas érték.
A 2. lombik sikerült, de nem gondolnám, hogy ettől.
Köszi mindenkinek. Ha nem ez, akkor sajnos majdnem biztos, hogy tudjuk mi a baj. Sajnos ffi oldalon találtak problémát, de nem annyira "rossz" a helyzet, mint anno az első gyermekünk előtt.
A férjem mostani eredményére azt mondta az andrológus, hogy "ezzel az eredménnyel még akar össze is jöhet", és javasolt pár vitamint neki, majd kontrollt és ha nem jön össze pár hónapon belül akkor elsore inszemet, majd ivf-et.
Azért is érdekelt most ez a TSH dolog, mert ha a férjem problémáján felül még nekem is van valami bajom a PM-el, ami nehezíti a teherbresést, akkor már szerintem az sok lenne. Valszleg vagy legalábbis remélem az inszemináció megoldás lesz ezek alapján.
Nézettem amúgy antiTPO-t is meg T3at és T4et is meg voltam nyaki és hasi uh-on de ezeken minden 'normalis' volt.
Peteérésem is volt az elmúlt 2 ciklusban, többi laborom is rendben van.
Kecskeméten dr.Naszódy Péter (van online rendelése is, de egyszer legalább élőben szeret találkozni)
Minden hónap elsején vagy első hétfőjén lehet hozzá online bejelentkezni a Bagolyegészségház oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!