Mi lehet ennek az oka ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mitől lehet , hogy csak akkor érzem jól magam amikor megjön.

Olyankor úgy érzem rendesen működik a testem , fellélegez.

Nem vagyok feszült. Mükődik az anyagcserém. Lapos a hasam , nem puffadok. Bármit megehetek. Nincs semmi bajom. Csak fáj a hasam ahogy kell , de nem vészes.

Amint vége , kezdődik a rémálom. Nem működik az anyagcserém. Leáll a testem. Puffadok mindentől , fáj a hasam. Jönnek a plusz kilók.Zsírosodik a bőröm , hajam. Hangulatingadozádok.

Fáj a fejem , szédülök.

Viszont nem rendszeres a menstruáció. Akár 2 hónapig nem is jön meg.

Azt nem értem miért érzem jól magam amikor megjön. Akkor működik rendesen a testem.

Az orvosi vizsgálatok folyamatban vannak.

Csak kicsit nehézkes most az egészségügyben a haladás. Magánorvosokhoz megyek. Csak nem olcsó.

Rendszeresen sportolok.

Figyelek az étrendre.

Köszi :)

2022. aug. 8. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásznál voltál?
2022. aug. 8. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen , ő nem látott semmit. Kizárta a belső dolgokat meg az ösztrogéndominanciát, PCOS-t.

Viszont nem írtam oda , hogy a szédüléssel kórházba is kerültem mert annyira erős volt. Néha rám jön egy szédüléses roham.

Egy másik betegségnek diagnoztizálták , de igazából csak tipp szerűen.

2022. aug. 8. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy probléma. Fordulj endokrinológushoz (pl Endocare központ, Tűű László)
2022. aug. 9. 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!