Van ok az aggodalomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy szokatlan kérdéssel fordulnék hozzátok, mégpedig azzal, hogy "Normális-e", ha több, mint 1 év rendszeres szex után még nem estem teherbe a barátomtól úgy, hogy a megszakításos módszert alkalmazzuk?

Nem tervezzük jelenleg a babát, csak felmerült bennem hogy mi van ha esetleg nem lehet majd gyerekem, így, hogy ugye a lehető legrosszabb védekezési módszert alkalmazzuk, és mégsem történt belőle még baj.

Létezik, hogy ekkora lenne a "szerencsénk"?

22/L

2022. júl. 28. 00:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
3-as, aki így védekezik, annak valószínűleg nem gond, ha “becsúszik” egy gyerek.
2022. júl. 28. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szintén a házasságunk kezdete, 5 év óta "védekeztünk" így. Aztán mikor már tényleg nagyon akartuk a babát, az első hónapban összejött.

Előtte, mikor nem igazán fért volna bele a gyerekvállalás, óvszert használtunk.

2022. júl. 28. 09:02
 13/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok választ! :) Megkönnyebbültem.

#3 és #9 ha véletlen teherbe esnék, nem lenne probléma, eszemben sincs abortuszra menni, vagy játszadozni más életével, nyugalom :)

2022. júl. 28. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Én nyugodjak meg? Te leszel terhes tervezetlenül, aztán ha úgy dönt a párod, hogy nem beszéltétek meg, ez nem volt tervben, akkor te neveled egyedül. Én nem vagyok ideges, a te méhedre és gyerekedre megy a játék. Felelőtlennek és aljának tartom azt, aki így "védekezik". Elvárható egy felnőtt embertől a felelősségvállalás, és ez nem az.
2022. júl. 28. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Felelőtlen nem vagy, de cserébe rettentő bunkó és negatív. Ennyire ne akarj más életébe belelátni, mert fogalmad sincs mások helyzetéről. Ha ennyi feszültség van benned, jobb lenne, ha mondjuk elmennél futni, vagy valami, ahelyett, hogy itt dühöngsz.
2022. júl. 28. 12:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Aranyos, hogy ennyire felidegesítelek, de kérlek értsd meg, hogy igaza van a 15-ös válaszolónak, semmi rálátásod és közöd nincs az életemhez, a kérdés nem erre irányult. :)

A feszültséged levezetésére javaslom neked is azt a tevékenységet, amiből baba lehet, de persze 100% odafigyeléssel és védekezéssel! :)

2022. júl. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!