Van okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk a babával.Sajnos eddig csak 2 vetélésem volt.Az orvosok nem foglalkoztak vele.A menstruációm eddig átlagban 37 napra jött meg(ez már évek óta így van) és mindig ugyanúgy zajlott le.A múlt hónapban és most viszont teljesen más volt.Múlt hónapban 31 napra jött meg,és a második nap délutánjától már csak pecsételtem,még 3-4 napig.Ebben a hónapban 33 napra jött meg,már a 4. napon tartok,és még mindig ugyan olyan erős mint első nap volt,és ugyanúgy görcsölök is.Pedig mindig az első 2 nap volt csak erős,és csak az első nap görcsöltem.Érdemes ezzel felkeresnem egy nőgyógyászt?2013. okt. 26. 12:33
1/1 anonim válasza:
Szerintem mindenképp érdemes nőgyógyászt felkeresni. A hosszú-változékony ciklus, vetélések PCOS-re utalnak sztem, ami lehet akadálya a terhességnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!