Van ok az aggodalomra?
Sziasztok!
Egy szokatlan kérdéssel fordulnék hozzátok, mégpedig azzal, hogy "Normális-e", ha több, mint 1 év rendszeres szex után még nem estem teherbe a barátomtól úgy, hogy a megszakításos módszert alkalmazzuk?
Nem tervezzük jelenleg a babát, csak felmerült bennem hogy mi van ha esetleg nem lehet majd gyerekem, így, hogy ugye a lehető legrosszabb védekezési módszert alkalmazzuk, és mégsem történt belőle még baj.
Létezik, hogy ekkora lenne a "szerencsénk"?
22/L
Létezik, hogy szerencsétek van, de az is, hogy baj van.
22 évesen, ha nem akarsz gyereket, védekezni kellene, az abortusz nem egy vidám történet.
Pearl index 33.
Te a másik 77-be esel bele.
Amit csináltok egyértelmű felelőtlenség és ha gyerek lennék ebből, pofán vágnálak utólag, nem megköszönném. Egy EMBER ÉLETE a tét, megérdemelné, hogy normálisan legyen megtervezve és vállalva. Nem gondolod?
5 évig védekeztünk így. A babatervezésnél pedig a második hónapban összejött.
Szerintem sem a világ legjobb védekezési módszere, de sokan túl reagálják azért.
Mostmár 6 és fél éve védekezünk így a férjemmel. Amikor pedig babát szerettünk volna a 4.hónapban jött össze.
Figyelem a testem jelzéseit, a termékeny napokon inkább hanyagoljuk a szexet így mégkisebb az esély. Persze nem a legbiztonságosabb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!