2 napja pozi az ovuteszt?

Figyelt kérdés
2 napja mosolyog az cb ovuteszt. A hőm szerint nem volt még ovu. Tegnap este iszonyatosan fájt a bal oldalam és ma reggel is szurkál. Cikus 16.napján már emelkedik a hőm de most még semmi. Létezik ,hogy nem sukerül megrepedni?
2022. jún. 27. 07:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
az ovut utólag jelzi a hő, nem előre. ha pozi az ovu teszt, együtt kell lenni, azt hiszem 24-36 órán belülre írják a tájèkoztatók ilyenkor a várható tüszőrepedést. az első negatív tesztes nap az ovu nap (vagy a pozi teszt utáni nap).
2022. jún. 27. 07:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 napig szokott pozitív lenni.
2022. jún. 27. 07:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy általában a pozi után másnap reggel már emelkedik a hőm és most semmi. De szúrni szúr... a bal oldalam sose lesz nyerő oldal így nem is gondolnám ,hogy sikeres lesz a hónap de jó lenne legalább haladni az úton ..
2022. jún. 27. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem ebben a hónapban 3 napig mosolygott a Clearblue ovulációs teszt. Gondoltam, hogy nem tud megrepedni a tüsző. Nézettem a 21. napon progeszteron szintet. Magas volt, tehát megrepedhetett. 2 napig lehet pozitív egyébként. Az teljesen normális.
2022. jún. 27. 11:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Ma már nem vigyorg!a has fájásom is elmúlt. Remélem holnapra a hő is felmegy és akkor várhatom ,hogy megjöjjön.
2022. jún. 27. 13:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Facelle volt már ,hogy 2-3 napig volt pozi de a cb még nem csinált ilyet.
2022. jún. 27. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
azt hittem azt várod, hogy ne jöjjön meg :)
2022. jún. 27. 18:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Mar nem reménykedem. Sajnos nincs miért. Nyilvan örülnék de rettégnék egy újabb vetélés miatt. És a bal oldalam müködött most amiből még sose lett terhesség.
2022. jún. 27. 19:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Már tuti hogy nem sikerült. Ha sikerül és elindul a hőm az első nap 36.9-37re ugrik meg. Most csak az átlag 36.8.

Ez a hónap is elúszott.

2022. jún. 28. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!