Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ránéznétek az ovutesztjeimre?...

Ránéznétek az ovutesztjeimre? A 12dik naptól tesztelek, ma van a 19 napja a ciklusomnak.

Figyelt kérdés

Rendszertelen a menstruaciom, fogalmam sincs mikor kellene megjojjon. (A problema nem hormonalis, hanem agyalapi mirigy rendellenesseg, nem kezelheto, tulvagyok az orvosi konzultaciokon. Szeretnek teherbe esni. Ha a 19.dik napig nem volt ovulaciom, akkor mar nem is lesz? Van valaki aki sokkal tobb nap utan ovulal Es a ciklusa is hosszabb mint harmincvalahàny nap?

[link]

A hőm 36.1-36,3 kozott ingadozik a ciklus elso napjatol

[link]

2020. máj. 1. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 29. meg a 31. teszted tűnik nagyon egyformának.Ezután lesz ovud.Valószínűleg.

32. napi ovuból született a lányom.Ha peteérésed van, akkor lehet nehezebben esel teherbe, több idő alatt( ez sem biztos amúgy) de lehetsz terhes.Nekem alapból 35-55 nap között mozog a ciklushosszom.

2020. máj. 1. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem az egész egyformának tűnik:( a 24-i talán a legsötétebb élőben, de annak a tesztcsíja is sötétebb volt:( a hőm változatlan, nincs se esés se ugrás. Már csak abban hiszek, ha valaki azt mondja hogy a maximalis normalisnak szamito 34 naposnal hosszabb ciklusaival esett teherbe és még lehet ovum ezutan:(
2020. máj. 1. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem alulról a 3. teszt tűnik a legerősebbnek, az utána lévők is biztatóak. Egyetértek az 1-essel, szerintem mostanában számíthatsz ovulációra.

Nekem 28. napi peteérésből fogant a kislányom, szóval semmi sem lehetetlen😅

28 hetes km

2020. máj. 1. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Gratulalok!! Juj de jo nektek:) koszi a biztatast! Amugy attol tartok hogy az LH-m egesz honapban magas, azert ilyen egyforma es erosebb az osszes tesztem:( ilyen is lehet
2020. máj. 1. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen érzékenységű tesztet használsz?
2020. máj. 1. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
25-ös
2020. máj. 2. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!