Mással is előfordul az egyforma ovuteszt? Talán hangyányit erősödött. De 5 napja ez van. Kép lent.
Szerintem ez nem egyforma, szépen erősödik. Akkor pozitív ha legalább ugyanolyan erős a második csík mint a kontroll. Ez akár 3 napig is eltarthat, de utána lassan gyengülni kezd majd.
Tesztelj még és persze próbálkozzatok :-)
Több napig is tűnhet pozitívnak, főleg, ha magas mennyiségű az lh hormonod. Nekem pl alacsony így a 25ös teszt sose lett pozitív, nekem a 20as érzékenységű vált be. 15-ös teszthez meg már magas volt a szintem így kb egész hónapban látszott a csík, és több napig is egyértelmű pozit mutatott, tehát az nem vált be.
Nálad majd úgy fog valószínű feltűnni, hogy pozinak fog látszani mondjuk 2 napig aztán hirtelen halványul. Ebből fogod tudni melyik nap volt pozi, de szerintem az alsó már erősebb mint a legfölső, szóval tlaán 2 napod lehet hátra vagy annyi se. Legyetek együtt sok sikert! :)
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!