Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mással is előfordul az egyform...

Mással is előfordul az egyforma ovuteszt? Talán hangyányit erősödött. De 5 napja ez van. Kép lent.

Figyelt kérdés
[link]
2017. jún. 17. 12:36
 1/7 A kérdező kommentje:
2017. jún. 17. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen elofordul, ugyanis valamennyi lh hormon az egesz ciklusban van a szervezetben, de csak az ovu elott ugrik meg sokszorosara a szintje. Valoszinuleg ezert ezert reagal neked is a teszt folyamatosan, mert erzekeli a meglevot. De ugyis lathatoan pozitiv lesz, ha eljon az ideje, tesztelj tovabb.
2017. jún. 17. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor folytatom a tesztelést.
2017. jún. 17. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem egyforma, szépen erősödik. Akkor pozitív ha legalább ugyanolyan erős a második csík mint a kontroll. Ez akár 3 napig is eltarthat, de utána lassan gyengülni kezd majd.

Tesztelj még és persze próbálkozzatok :-)

2017. jún. 17. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Attól vagyok para hogy 5napja csíkos. Ez gond lehet nem? Hogy ilyen lassan éri el a csúcsot.
2017. jún. 17. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Több napig is tűnhet pozitívnak, főleg, ha magas mennyiségű az lh hormonod. Nekem pl alacsony így a 25ös teszt sose lett pozitív, nekem a 20as érzékenységű vált be. 15-ös teszthez meg már magas volt a szintem így kb egész hónapban látszott a csík, és több napig is egyértelmű pozit mutatott, tehát az nem vált be.

Nálad majd úgy fog valószínű feltűnni, hogy pozinak fog látszani mondjuk 2 napig aztán hirtelen halványul. Ebből fogod tudni melyik nap volt pozi, de szerintem az alsó már erősebb mint a legfölső, szóval tlaán 2 napod lehet hátra vagy annyi se. Legyetek együtt sok sikert! :)

33hkm

2017. jún. 17. 14:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 😊boldog babavárást 😊
2017. jún. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!