Szerintetek ebből még lehet terhesség ? Vagy a méh méretéből ítélve már felejtős hogy ebben a hónapban összejött?
Az első vagyok, sztem ez nem jelent igazából semmit.Az orvos is kért kontrollt, bár 10 nap múlva is max.petezsákot fog látni, ha nagyon jó szeme van. Ha kimaradt a menzeszed, pozitív a teszt, akkor szedj vitamint, vigyázz magadra mintha terhes lennél és várj türelemmel, hamarosan biztos lesz ha érkezik a baba. Én orvosi végzettséggel ezt tanácsolnám.
Egyébként nőként most mentem át én is ezen nem rég, 14.hétben járok, tudom nehéz kivárni. Nekem a 8. héten lehetett UH-gal szívverést hallani, én is tűkön ülve vártam.
Utolsó menstruációm 05.19.-én volt , a ciklusaim hol 28 naposak hol kihúzódik 33 napig is ..
Igazából ha 28 nappal számolok akkor aznap kellett volna megjönnie, de előtte 1-2 nappal már csináltam tesztet (bár majd megkapom hogy MINEK??? ) és azok olyan mintha mind halvány pozitív lenne , de nem nagyon merek hinni ..
Vitamint szedek elég sokat !
Méhpempőt szedek , terhes vitamint , komplex vitamint ( C-vitamin,D-vitamin, cink), E vitamint szedek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!