Hüvelygyűrű elhagyása után 3 hónappal sem vagyok rendben, barnás vérzés stb, hova forduljak, mi segíthet?
Sziasztok! Másfél évig használtam hüvelygyűrűt. 25 éves vagyok.
Úgy gondoltuk a férjemmel, hogy márciustól nem állunk a baba útjába.
Voltam nődokinál márciusban, hogy ha esetleg van bármi gond arról tudjunk. Vizsgálat, Ultrahang és rákszűrésen estem át, mindent rendben talált. Azt mondta a hüvelygyűrű miatt pár hónapig lehetnek mellékhatások.
Javasolta az Inofolic-ot, ha babát szeretnénk. Nem vettem meg, bíztam benne, hogy ha minden jó nem kell plusz dolog és rásegíteni sem akartam, azóta átgondoltam.
Márciusba a gyűrű elhagyása után minden héten véreztem 1-2 napot, nem fájt semmim, hívtam a dokit, azt mondta semmi gond elfog múlni.
Májusban már ez a része elmúlt.
Áprilisban menszesz előtt egy 5napos enyhe barnás vérzésem volt aztàn megjött további 5 napra... Helye-közel napra pontos március óta. Most 18.-án kellene jönnie, körülbelül 9-10 napja volt peteérésem , 2 nappal ezelőtt volt egy pár csepp barnás vérzésem, azt hittem a beágyazódás lehet.
Tényleg pár csepp és el is múlt. Folytonos pisilés inger, levertség, puffadás, hőemelkedés is volt a héten. (Elég sok együttlét volt a legutóbbi menszesz óta, igazából mindig, így bíztam benne)
Eltelt 4 nap, ma reggel a barnás vérzés fogadott, gondolom megint kitart egy hétig , mint múlt hónapban es utána megjön. Így érzem de akár el is múlhat, mert a hasam nem fáj, pedig szokott előtte. Nem tudom.
Belefáradtam és nagyon kellemetlen ennyi napot menstruálni. Még mai napig a hüvelygyűrű mellékhatása lenne? Ritkán együttlét után is vérzek, annak sem tudom az okát, főleg menszesz közeli időben amikor még nem jött meg , pedig nem fáj semmi.
Szeretnénk babát, de nem ez az első, hogyan segíthetnék, hogy rendben legyek?
Jövőhétre van időpontom a dokihoz, de addig bármilyen tanácsot megfogadok, ami helyreállítana vagy segítene.
Hormonegyensúly kapszula, barátcserje, Méhpempő, Myo inositol, inofolic.
Ezeket olvastam legtöbbször, szerintetek? :)
Előre is köszönöm.
Hüvely gyűrű elhagyása után nekem 200 napig nem jött meg. Mivel nem terveztem babát se, emiatt nem aggódtam, 2x voltam amúgy dokinál, azt mondták oruljek h nem kell bajlódnom.
Rá egy, másfél évre már szerettünk volna babát de nem gondoltam h elsőre osszejon, de bizony első probalkozasbol baba lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!