Szerintetek ezek az értékek rendben vannak teherbeeséshez? (Referencia értéken belül van mindegyik)
Lassan 2 éve próbálkozunk, orvoshoz később kell visszamennek az összes vérvétel eredménnyel, addig viszont szeretném tudni nagyjából mire számítsak.
sTSH 2.890 mU/L
Estradiol-17B 58.63 ng/L
Folliculus stimuláló hormon 9.68 IU/L
Luteinizáló hormon 4.04 IU/L
Prolactin 8.57 ug/L
Igen, 3-5. ciklusnap közt kell menni az elsőre.
Ja én nem az első válaszoló vagyok, de arra gondolt szerintem ő is :)
TSH-d magas, 1-2 közt kellene lennie, de legalább 2,5 alatt. Ma voltam endokrinológusnál, ő is ezt mondta.
Kell hozzá a ciklus 21-23. napi vérvétel is, hogy kiderüljön van-e peteérésed.
Őszintén, a többihez nem igazán értek és nekem más mértékegységben volt megadva, de nekem minden más jó, csak a TSH nem.
Nekem 2,77 volt, szelént kellett szednem. Utána felment 3,36-ra még akkor is csak vártunk. Aztán 2 hónap múlva 5,67 lett. Most kaptam rá gyógyszert.
Endokrinológus fog kelleni hozzá. Mindenképpen mondd, hogy gyermekvállalás miatt mész, mert a hivatalos érték szerint kb 4,5-ig jónak számít, de teherbeeséshez kevesebb kell :)
Az LH/FSH aránya sem jó. 1nek kéne lennie. És mindkettőnek 5 körüli értékkel.
Keress egy jó endokrinológust! Én dr Naszódy Pétert ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!