A párommal fél éve tervezzük a babát és ezért 3-4 naponta együtt vagyunk kivéve azokat a napokat amikor megvan, de még nem estem teherbe. Milyen praktikákat próbáljak ki? A ciklusom rendben van.
Ez komoly? Nincs annál undorítóbb, mint mensikor szexeni! 🤢
A párom el is hányná magát, de én is! Azt az 5 napot ha nem bírja ki a párod, akkor elég nagy gond van a fejben. Bár ilyen hozzászólással nálad lehet nagyobb!
Kedves kérdező!
Legyetek együtt amennyit jól esik. Ovukor ha úgy van, akkor érdemes 2 naponta. Ha nincs semmilyen akadálya( betegség) akkor nagy eséllyel sikerülnie kell.
1 év után érdemes meddőségit felkeresni, ha nem sikerül.
Krisztike mennyire kell nyomorult életűnek lenni ahhoz, hogy nonstop a nemi életeddel fáraszd itt a nagyérdeműt, te szerencsétlen? Neked nincs 1 barátnőd sem, hogy idegeneket kell folyton traktálni? Bár még barátnőnek se beszél ennyit egy ember a nemi életéről.
Szerintem te az a fajta nő vagy aki dugásra jó kizárólag, ezért lettél elvéve és felcsinálva egyedül, másra totál alkalmatlan vagy. Nem csoda ha napi sokszor csak szexelni tud veled a férjed, mi mást tudna? Beszélgetni? :) Veled? A dugáson kívül értesz máshoz? Jah várj, gondolom wc-t pucolsz, meg kiválóan csinálsz instára nagyon menő képeket.
Az ilyen nők azért kísérelnek meg felvágni a nemi életükkel nonstop, mert ezzel kompenzálják, hogy amúgy sötétek mint az éjszaka, és semmi mást nem tudnak felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!