Mitől lehet kevés a menstruáció, hogyha (endokrinológus szerint) minden hormonérték rendben van?
Megyek majd nőgyógyászhoz is persze, hátha tud valamit mondani, csak előtte szeretnék tájékozódni, hogy felkészülten menjek.
Nincs endometriózisom vagy PCOS-em. Pici, a méh falában lévő miómáim vannak, de ahogy olvastam, ezek nem befolyásolnak semmit...
Köszönöm az ötleteket!
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nálam ez a kevés vérzés úgy 2-3 éve tart, addig normális mennyiségű volt, ezért izgatna a dolog. Nem a tény zavar, hanem a változás. Ha mindig ilyen lett volna, nem izgatna.
Alapvetően nem tart rövid ideig 3-4 napig is vérezget, de nagyon minimálisan.
Volt többször is 21.napi progeszteron mérés, mindig magas, szóval peteérés van, nem ez okozza.
Babát szeretnénk és egy 9 hónappal ezelőtti magzati okból történt vetélés után most nem jön össze. Az idő pedig sürget sajnos.
Ha esetleg vékony a nyálkahártya, akkor mitől lehet vajon vékony, ha nem hormonális okból?
1 vagyok nekem kb 26 éves koromig normális volt, onnantól lett kevesebb 3-4 napig tart, de kb elég lenne 1 betét az erősebb napokon is.
Azt hittem biztos vékony a nyálkahártya, de amikor jártam dokihoz akkor normális vastagságú volt. 39 évesen szültem a 3.gyermekem nem jött könnyen mint 20 évesen, de nem ez volt a bibi. Azóta is több terhességem volt sajnos egy sem maradt, de nem ez a bibi.
Valószinűleg sajnos a fránya kor😔
41 évesen down baba lett volna, majd nem lett szívhamg, egy pár kémiai most az utolsó elment, pedig ott már látszott a pulzálás.
A férjem értékei a fiúnknál sem voltak jók, valószínű az sem javult az évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!