Mit csináljak hogy legyen peteérésem?
Honnan tudod, hogy nincs peteérésed? :| Ezt azért nem olyan egyszerű megállapítani, orvosok is csak uh-s nyomonkövetéssel merik kijelenteni és akkor sem azt, hogy sosincs, csak hogy a megfigyelt időszakban nem volt.
A peteérés a hormonháztartás szabályozza, otthon házilag semmit nem tehetsz, hogy ez működjön.
Igen is menj el orvoshoz, 30 év felett már 6 hónap sikertelenséggel is komolyan szoktak venni, de ha azt hazudod, hogy egy éve nem jön össze sem dől össze a világ, csak kezdjék meg a kivizsgálást.
Nekem rendszertelen volt a ciklusom, kései peteeresekkel, nekem az aviva torna segített, 3 honap alatt beallt 28 naposra, majd a 4.honapban teherbe estem. Persze lehet amugy is így lett volna, de szerintem a tornanak is koszonhetem. Kifejezetten jó arra, hogy elősegítése az ovulaciot, majd a megtapadast.
De ahogy korábban is írták, mindenkepp próbálf ki az lh tesztet.
Az pedig h eddig még nem jött össze, nem csak attól lehet, hogy nincs ovulaciod, millió más oka is lehet, amit csak a részletes kivizdgalasokkal lehet feltarni, szóval én a helyedben biztos elmennek maganba
Myo inositol 1000mg lefekvés előtt kettő!
Nekem be vált, első hónapban teherbe estem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!