Most mit csináljak,2napja nem tud elmenni a párom, ma volt peteérésem, llehet nagyon rá görcsöltünk a baba projektre? Eddig nem volt ilyen baj. Utoljára szombaton voltunk együtt. Az már késő igaz?
Szerintem nagyon benne van a teljesítménykényszer, tudod, hogy most "tétre megy a dolog", jól kell teljesíteni, emiatt meg stresszel és nem tud. Szerintem a legjobb megoldás, ha nem mondod meg neki, mikor van peteérésed, csak úgy alakítod, hogy legyen szex akkor. Én nem közöltem a férjemmel, hogy na most márpedig szexelni kell, egyszerűen kezdeményeztem, sose tudta, hogy épp peteérésem van, így sose volt gond. Próbáld ki :)
A másik kérdésedre: a szombat valóban nem éppen ideális, de nem is feltétlenül rossz. Én épp most várom a kislányunkat, 4(!) nappal peteérés előtti akcióból jött össze :) Szóval nem lehetetlen :)
A ferjednek valoszinuleg mentalis problemai vannak, amit leirtal az nem normalis.
39F.
Egyetértek azokkal akik azt írják hogy probléma van a férjjel.
Egy egészséges férfi nem éli meg kényszerként a sexet soha.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!