Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Most mit csináljak,2napja nem...

Most mit csináljak,2napja nem tud elmenni a párom, ma volt peteérésem, llehet nagyon rá görcsöltünk a baba projektre? Eddig nem volt ilyen baj. Utoljára szombaton voltunk együtt. Az már késő igaz?

Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 23:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon görcsöl, ahogy a többiek írták, de az is lehet, hogy ő (tudat alatt) még nem akar gyereket.
2015. febr. 4. 08:07
 12/20 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretne ő is már babát
2015. febr. 4. 13:21
 13/20 anonim válasza:
vegyétek lazábbra a figurát. szerintem a amikor a sexet élvezni kell és nem pedig "múszály" !!!
2015. febr. 4. 13:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne csak peteéréskor szexeljetek. Illetve ne áruld el neki mikor van peteérésed, így nincs mire görcsölnie.
2015. febr. 4. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:

"De nagyon szeretne ő is már babát"

Hogy mit gondol valojaban, hogy mi jatszodik le benne tudat alatt, azt te kivulrol nem tudod megmondani, es lehet hogy o sem, mert sajat maganak is hazudik.

2015. febr. 4. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:

9!

Ritka nagy baromságot írtál. Bármikor produkál neked egy állat, vagy egy szex függő. Normális férfit viszont nem csak az osztonei vezérlik, hanem az érzelmei is. Icipici ész kell csak hozzá, hogy kitalalja valaki, a kényszer szex nem az elvezetert, hanem az eredményért van. Ha nem sikerül a terhesség, azt kudarckent éli meg (mellesleg a no is, csak neki könnyebb egy orgazmust eljatszani, mint egy férfinek. ...). Már z is csoda, hogy egyáltalán képes az erekciora kötelezően. Jobban járna a kérdező - és mindenki, aki hasonló helyzetben van, ha szüneteltetné a baba projektet. Vagy csak úgy, magáért a szexért együtt lenni védekezés nélkül, vagy -ami még inkább segíteni szokott mindkét felnek- óvszerrel, vagy magas Pearl indexű módszerrel védekezni. A kapcsolatot is tönkre teszi a kötelező együttlét. ....

2015. febr. 4. 15:55
 17/20 anonim ***** válasza:
tevedni meltoztatol, de ebbe itt most ne menjunk bele.
2015. febr. 4. 16:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne is, mert nem tévedek. Esélyes, hogy nagyobb tapasztalatom van ezen a téren, mint neked.
2015. febr. 4. 16:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, milyen körülmények között működik ez a ne mondd el neki, hogy peteérésed van. Szerintem csak akkor, ha annyira össze-vissza a ciklus, és csak lh-tesztből vagy hőmérőzésből tudja saccolni az ember a peteérés napját. Az én párom tudja, mikor jött meg, gondolom, ez másoknál is így van. És ha egyébként viszonylag rendszeres a ciklus, akkor már csak kicsit kell matekozni. Ha az illető férfiember szeretné a babát, akkor vagy kimatekozza maga, vagy rákérdez, hogy ugye most lenne alkalmas az időpont? Ettől függetlenül a kényszer-szex tényleg nagyon vacak....
2015. febr. 5. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy ne tudja a férfi, mikor van a peteérés. Persze, nálunk is tudta a férjem mindig, hogy megjött, de ő, és a legtöbb férfiismerősöm is ezzel nagyjából annyiban foglalkozik, hogy tudja, hogy mensi van, akkor most pár napig ugye nincs szex, meg nálunk mondjuk próbált a férjem direkt kedvesebb lenni, stb, mert nekem rohadtul fájt a hasam és a derekam mindig. De ahogy elmúlik a mensi, és visszaáll minden a normál kerékvágásba, vagyis újra lehet szexelni, nő jól van, minden oké, el is felejti. Tehát pl. a férjemnek 2 héttel később már lövése nem volt, hogy én pontosan mikor menstruáltam, hiába tudott róla, mikor aktuális volt :D A másik meg hogy 28 napos ciklus esetén oké, hogy 2 hét mensitől számítva a peteérés, de ha ugye mondjuk hosszabb egy 3-4 nappal, akkor már 17-18 nap. Szerintem a férfiak többsége annyira ebbe nem mélyed bele, hogy ennyire számon tartsa, meg hogy tudja, hogy a luteális fázis általában 14 nap :) Szóval szerintem kivitelezhető, hogy ne tudja, de persze nyilván van olyan pasi is, aki ezeket pontosan megjegyzi, akkor persze tudni fogja.
2015. febr. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!