Mit csináljak hogy szoptatás alatt is legyen peteérésem?
Szerintem várj ezzelnaz elválasztással! Inkább menj el nőgyógyászhoz, és mondd el neki, hogy tapasztalatod alapján nincs peteérésed. Lehet, hogy azt fogja mondani, hogy valami gyógyszeres kezeléssel beindítható a folyamat. És az sem biztos, hogy gyógyszer mellett nem lehet szoptatni. Most már általában vannak olyan gyógyszerek, amelyeket szoptatás alatt is lehet szedni.
És ha az én dokimból indulok ki, nem biztos, hogy a szoptatás abbahagyása mellett fog kampányolni a dokid.
Én szoptatás mellett estem teherbe a kislányommal. A dokim javasolta, hogy emiatt ne válasszam el a fiam, ne aggódjak a mellingerlés miatt sem, bízzam rá a fiamra, általában a második trimeszterben annyira megváltozik a tej íze, hogy sok gyeermek nem kéri többet.
Szval menj el dokihoz, beszéld meg vele, hogy ovulálni szeretnél, és a szoptatást sem szívesen hagynád abba, amíg a gyermekednek szüksége van rá.
Én megértelek. Mindkét gyermekem maga hagyta abba a szopit, amikor elérkezett az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!