Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak hogy szoptatás...

Mit csináljak hogy szoptatás alatt is legyen peteérésem?

Figyelt kérdés
2ès fèl èves kislànyomat mèg napjàban 1szer szoptatom este. Vagyis pontosabban többször az este folyamàn. A mensturàciom rendszeres 30 napos de nincs ovulàciom pedig kistesòt szeretnènk neki. Valahol jogosan jön vàlaszkènt hogy szoktassam le es meg van oldva de akinek van gyereke az tudja hogy ez nem ilyen egyszerű a dolog. Ès onnan tudom hogy nincs peteèrèswm mert ovulàcios tesztet csinaltam 5 napig naponta 2szer ès 13. napon megjelent egy nagyon halvàny csìk ami dèlutanra kicsit erősebb lett màsnap dèlben ismèt nagyon halvàny majd dèlutànra el is tűnt. Szòval szerintem valami elkezdődött csak nem emelkedett meg annyira az LH szintem hogy tüszőrepedèsem legyen. Mert tudtommal az èppen làthatò csìk az nem pozitìv...

2017. máj. 31. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Kérdező szerintem konkrétan a tojásfehérjére gondolt. Mivel csak ennyit irtál. Nem mindenki vágja le egyből hogy te tojásfehérje szerű nyákra gondolsz.

2017. máj. 31. 17:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen a tojàsfehèrjère gondoltam. Azt hittem azzal is van valami ősi trükk. :) Volt olyasmi màsnap amikor màr negativ volt a teszt mèg gondoltam is magamban hogy na szuper elkaptam valamit de 2 napig tartott. Akkor elvileg akkor kellett volna huncutkodni? Az első gyereknèl nem figyelgettem magam ennyire. :) Hogy is kell pontosan a hőmèrőzèst?
2017. máj. 31. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akkor kellett volna. :-) szal szerintem mégis csak van ott ovu. Hőmérőêst holnap kifejtem, ha akarod, már nsgyon fáraft vagyok.
2017. máj. 31. 21:00
 14/18 A kérdező kommentje:
El kell, hogy mondjam felesleges volt az aggodalmam mert tegnap teszteltem pozitìvat. Szòval mègis volt peteèrèsem. :)
2017. jún. 13. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor egy nagy gratula! Jó, hogy kitartottál a megérzésed mellett, hogy nem kell erőszakkal elválasztonod a gyermeked. Így a természet meg fogja oldani, valószínűleg változni fog a tejed íze, vagy esetleg annyira érzékeny lesz a melled, hogy fájdalmas lesz a szoptatás. De akkor is megadod az esélyt a gyermekednek, hogy még szopizzon, ha igényli.
2017. jún. 13. 09:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Elmondhattlanuln örülök hogy nem kellet elvàlasztanom a lànyom. Bàr azt veszem èszre hogy pàr napja kevesebb a tejem ìgy inkabb csak cumizik elalvasnàl de ha ez nyugtatja meg èn nem bànom. Remelem a pici is rendben lesz.
2017. jún. 13. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:
És leírtad azt az ovulációt! Ugye, hogy ugye?! :D Gratulálok!!!
2017. jún. 13. 12:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lènyeg a lenyeg a one step màrkàjù ovulàciòs tesztet nem ajànlom, mert engem kicsit megviccelt. ;)
2017. jún. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!