Peteérés utan 15. napon vagyok es az egyik mellembol pici folyadek jon. Ez lehet baba jele?
Figyelt kérdés
Csinaltam reggel tesztet es negativ lett, nem jott mèg meg. Ennek ellenere lehet mèg esely a babara?2017. febr. 25. 13:36
1/5 anonim válasza:
Az általában a magas prolaktin jele és nem túl kedvező. Ha nem áll fenn terhesség vizsgáltasd ki magad.
2/5 anonim válasza:
Ez nem a terhesség, hanem ahogy 1. írja, a magas prolaktinszint jele.
Én már 38 hetes terhes vagyok, de még nyoma sincs előtejnek sem. Pedig a tapasztalatok alapján lesz tejem bőven (3. Baba).
Menj el nőgyógyászati kivizsgálásra!
Ez lehet az oka annak, ha nem jött még össze a baba!
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt vèrvètellel tudjak kimutatni?
2017. febr. 25. 14:46
4/5 anonim válasza:
Igen, vérvétellel.
Nem kell megijedni, adnak rà gyògyszert (általábsn Bromocriptint) ami már az elsô hònapban szépen leviszi a prolaktinszintet és jöhet is a baba:)
5/5 anonim válasza:
nekem is ez volt a bajom, a prolaktinom az egekben volt, tejszerű váladék jött mindkét mellemből. Két hét bromocriptin szedés után elmúlt szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!