Lombikos terhessegnel meddig kell kímélő életet élni?Mar a 3 hónapot betöltöttem,de még most is sokat pihenek.Mikor állhatok vissza a régi kerékvágásba?Nyilván nem cipekedesre és ilyenekre gondolok.
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 12:39
1/12 anonim válasza:
Szerintem csinalhatod azt ami jolesik mar. Nekem holnap lesz a 4. beultetesem es eldontottem hogy az emelesen kívül mindent ugy csinalok mintha mi se tortent volna. Az eddigieknel pihentem es el se indult. Dolgozni is fogok ha az orvos mast nem javasol, pedig vendeglatozok. Boldog babavarast kívánok!
3/12 anonim válasza:
Az eddig nem jott be, most ugy erzem jobb ha elem az eletem mintha egesz vegig ezen kattognek.
Plusz Ausztriaban a lombikos terhesseg nem kulonbozik a sima terhessegtol azaz nincs tappenz ha nincs oka.
Fonoksegem tudja, tulterhelve nem leszek
4/12 anonim válasza:
Kit érdekel, a kérdezőnek válaszoltam.
5/12 anonim válasza:
En kérek elnezest!!!
Remelem az apjara üt 🤣
6/12 anonim válasza:
Miért, a párodnak több esze van?
7/12 anonim válasza:
En nem vagyok terhes 🧐
Es empatikus vagyok ezert kivantam nektek a legjobbakat ❤️
8/12 anonim válasza:
De miért kívántad a kérdezőnek, hogy az apjára üssön a gyereke? Miért kell sértegetni?
9/12 anonim válasza:
Miert lenne sértés?
Gondolom fantasztikus férje van ☺️
Biztos tudja ertelmezni is az olvasottakat.
Nem bunko az olyanokhoz akik nem tudjak hogy nem nekik szol a valasz ( es persze biztos jelezne is hogy kinek is gondolta hiszen egy komment alatt ertelemszeruen az utolso kommentre reagál az ember)
Tudnam meg folytatni de tudod hulyevel vitatkozni olyan mint galambbal sakkozni....
10/12 anonim válasza:
Eddig az orvos ezt javasolta? Onnantól kezdve, hogy megtapadt ez egy normál terhesség. Ha nem volt vérzés vagy más gond, csak ártassz magadnak a 3 hónapos semmittevéssel. Én 2szer bevéreztem ( 6. és 12. héten) emiatt akkor 1-1 hét fekvés volt. De utána mindent csináltam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!