Van még remény a terhességre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos elég rendszertelen a menstruációm,általában vagy hamarabb jön meg vagy késik 1-2 napot. "Elvileg" március 16-án kellett volna megjönnie. Az a helyzet, hogy mielőtt megjönne mindig érzem a tüneteket,derékfájás,hangulatingadozás stb.most viszont semmi. Nem tudom kinek, hogyan, de nekem mensi előtt úgy nevezett 'száraz' időszakom van, azaz nincs folyás. Pár napja enyhe szúrkálást érzek a hasam bal oldalánál, az egyik éjjel picit erősebben. Fehér krémes folyásom van még mindig,de nem túl sok. A biztonság, na meg a kíváncsiság miatt vettem terhességi tesztet, azonban negatív lett. :( Esetleg van még remény szerintetek, hogy baba legyen a dologban? Később fogantatás stb? A remény hal meg utoljára, de félek, hogy csalódni fogok és csak több napot fog késni a megszokottnál. Válaszaitokat köszönöm!❤️2022. márc. 18. 16:30
1/9 anonim válasza:
Szia. Milyen tesztet vettél?
Mikor van ovud?
2/9 A kérdező kommentje:
Szia! 25-ös érzékenységű Gabriel tesztet vettem. Az ovum a naptár szerint másodikán volt, de nem vagyok benne biztos. Sajnos ezt a hónapot nem nagyon figyeltem ovu szempontjából, ami most nagy hiba. 😕
2022. márc. 18. 16:36
3/9 anonim válasza:
Remény egészen addig van, mig meg nem jön.
2 naponta tesztelj, .ast nem tudsz.
Egyébként nekem is mensi elött ez szokott lenni, mint neked. De mikor nekiálltunk próbálkozni, borult minden ilyesmi tünet. Hol lett, hol nem. Erre ne alapozz
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, csak már 1 éve próbálkozunk, és eddig meg voltak a tünetek, de persze erre nem szabad alapozni valóban 😊 köszönöm!
2022. márc. 18. 16:42
5/9 anonim válasza:
A Gabriel nekem se mutatta. Facelle vagy predi tesztet vegyél. :)
Remélem sikerült a baba. :)
1-es voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös!
Nagyon szépen köszönöm! Sok boldogságot kívánok nektek!😊
2022. márc. 18. 16:50
7/9 anonim válasza:
Remény mindig van. Nekem is rendszertelen volt a mensim mégis gond nélkül összejött a terhesség.
8/9 anonim válasza:
Nyilván van, de ha most nem jön össze, akkor is mindenképp menj el orvoshoz, ha 1 éve próbálkoztok, mert akkor el kell kezdeni kivizsgáltatni.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ebben a hónapban már megyek magándokihoz mert az itteni nőgyógyász szinte semmit sem csinál..
2022. márc. 18. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!