Mensi előtt 4 nappal pár csepp barna folyás esetén már nincs remény a terhességre? Nekem nem szokott így kezdődni szinte soha bár tudom nem vagyunk gépek. Tesztelni még nagyon korai lenne 4 nappal előtte.
Figyelt kérdés
2020. máj. 20. 08:59
1/12 anonim válasza:
Igen ilyenkor nagy valószínűséggel a mensit jelzi. És ha már ennyi nappal előtte barnázol nem feltétlenül de progeszteron hiányra utalhat. Az h eddig nem így jött meg az nem jelent semmit. Nem vagyunk gépek. Ciklusunkat sok minden befolyásolja. Mindenesetre ha többször előfordul h mensi előtt pár nappal (3-4) elkezdesz barnázni akkor nem árt nézetni egy hormon panelt.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igazából csepp volt az egész :( Azóta semmi.
2020. máj. 20. 09:23
3/12 anonim válasza:
Hát én 13. dpo-tól 17. dpo-ig barnáztam, mégis 20 hetes terhes vagyok, és semmi gyógyszer nem kellett, nem volt progeszteronhiányom. Ugyanakkor menstruációt is jelzett már nekem az ilyen barnázás. Nem lehet sajnos igazából megjósolni.
4/12 anonim válasza:
Hát igazából bármi lehet. Nekem úgy kezdődött hogy azt hittem meg fog jönni, még egy nagyon picit véres is volt a wc papír, de pár napra rá teszteltem mert csak a maszatolást láttam. Pozitív lett. Az más kérdés, hogy 8 hetesen sajnos elment.
5/12 A kérdező kommentje:
PMS tünet nyilván van több mint 1 hete. Barátnőm szerint lehet beágyazódás? Ahhoz már késő van nem?
2020. máj. 20. 09:50
6/12 anonim válasza:
Igen beágyazódásnak már túl későnek mondanám. Esetleg most fejeződött be a beágyazódás és ha így lenne akkor két nap múlva már egy 10es erősségű teszt halványan kimutatná ha terhes lennél. De szerény véleményem szerint ebből szerintem mensi lesz 😔
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerintem is megfog jönni már reménykedni sem merek.
2020. máj. 20. 10:39
8/12 anonim válasza:
Nekem 1-2 nappal nemvárt előtt volt pár csepp vér, csak a wc papíron látszott, azt hittem beindul a mensim, de most 17 hetes terhes vagyok... :) nincs semmi bajom, progeszteron szintem is rendben van, hormonjaim is, minden.
Én 1 hét késés után mertem csak tesztelni, akkor leugrott a második csík a tesztről.
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem csak 2 csepp volt összesen és nagyon halvány barna színű tehát nem vér. Hát majd kiderül :)
2020. máj. 20. 10:48
10/12 anonim válasza:
Kérdező ne keseredj el. Mi is már 9. hónapja próbálkozunk. Tavaly volt egy terhességem de 8-9. héten megállt a fejlődésben. Most ha megjön akkor megyek hormon panel vérvételre. Megkezdjük a kivizsgálást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!