Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs már remény az élő...

Nincs már remény az élő terhességre?

Figyelt kérdés

Menstruációs dátum szerint 7 hetes és egy napos vagyok. Tegnap az orvos megvizsgált. Kontroll uh.volt. Múlt héten volt szikhólyag,petezsák,embrió nem. Tegnap dupla akkora petezsák,szikhólyag (felszívódott,nem látta már az orvos),embrió nélkül. A petezsák mellett haematoma. Diagnózis:missed ab.

Mégegy szakember megvizsgál,és ha ő is úgy látja,mint az előző,akkor missed ab.

Lehet még bizakodni vagy reménytelen a helyzet?

2021. jan. 28. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sok reményt látok, ha már a szikhólyag sincsen ott, sajnálom.
2021. jan. 28. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Ilyenkor már szivhangnak is kéne lennie! 2-3 hónapja én is ateltem ugyanezt. Akkor szörnyű pár hét volt, de most már bizakodva, optimistán állok a jövő elé, alig várom, hogy újra probalkozhassunk.
2021. jan. 28. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek a 8. héten lett szívhang. Nagyon izgultak de kiderült csak későn fogant éselég őskori géppel vizsgáltak.

Ha én lennék ebben a helyzetben a 8. hétnél előbb nem engedném a missed abot csak ha nagyon nyomós orvosi indok van rá

2021. jan. 28. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a missed ab az egy fogalom, nem a műtét megnevezése, hanem azt jelenti, hogy elhalt a magzat, de nem indult be a vetélés. A legtöbb orvos szerintem nem rögtön küretre küld, hanem visszarendelt egy hét múlvára, ez az anyának is megnyugtato, hogy még egyszer ellenőrzik. Utána sem kell feltétlenül küretre menni, nekem pl adtak 10 nap várakozási időt, hogy beinduljon magától, csak utána mentem küretre.
2021. jan. 28. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Igaz bocsánat a rossz fogalmazásért.

Kicsit húzós a nap az aprónéppel.

2021. jan. 28. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Három orvos is megvizsgált,mind ugyanarra a véleményre jutott. A petezsák is kezd össze menni.

Holnap reggel 8-kor kell jelentkeznem a klinikán,és befejezik a terhességet,de legalább holnap estére már otthon lehetek.

2021. jan. 28. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Sajnálom!
2021. jan. 28. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kérdező. Októberében én is át éltem, 9 hetesen elhalt a babánk. Kitartás!
2021. jan. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!