Manapság végig lehet csinálni egy lombikot úgy, hogy a munkahely ne tudja meg? Mivel jár egy ilyen kezelés? Szuri hányszor milyen időpontban? Hányszor kell elmenni az orvoshoz a cikluson belül?
Amikor már megkezdődött a stimuláció, nem tudsz variálni, akkor kell a leszívás, amikor megértek a tüszők... az uh-kat meg finomhangolni dokija válogatja, de általában túlterheltek és erre kevés mód van.
Leszívásnál reggel éhgyomorra mentem, utána pár órát bent tartottak, és javasolták, hogy táppénzre menjek, és 2 hétig kímélő életmódot éljek. Beültetés néhány nap múlva volt, akkor is reggelre mentem, gyorsabb volt a folyamat (nem altattak, nem kellett éhgyomor). Én a tesztig nem dolgoztam, de ez egyéni.
Szerintem jobban jàrsz ha szólsz mert nen kell akkor hazudozni.Nem rúghat ki ivf ideje alatt én úgy tudom.
Megértem hogy nem akarsz beszàmolni senkinek mert ez a te és a pàrod dolga de ha mondod a főnöknek hogy ne mondja senkinek mert nem szeretnéd akkor nem fogja ha normàlis.
Ezek délelőtti intézni valók és a vérvételek reggeli időpontban.Hormoninjekciókat azonos időben adod be magadnak de megmutatjàk hogy kell szóval bele lehet jönni azon se izgulj.Punkció előtt nincs étkezés se ivàs màr előző estétől mert az altatàs utàn rosszul lehetsz.Beültetés utàn kìmélő életmód tehât nincs nehéz sport se tàrgyak emelgetése.Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!