Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nem volt ovulaciom? Február...

Nem volt ovulaciom? Február 12 jött meg az utolsó menzeszem. Nem értem ezekhez a tesztekhez. Először próbáltam

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 20:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éve próbálkoztok és még azt se tudod, hogy mikor kéne egy cikluson belül ovulációnak lennie?! Utána kéne olvasni?! Hát nem ártana...

Egyrészt egy év sikertelen próbálkozás után már ki szokták magukat vizsgáltatni az értelmesebb emberek.

Másrészt amikor valakinek másfél év után jut egyáltalán eszébe, hogy utánaolvasson annak, hogyan működik a teste, olyankor megfordul a fejemben, hogy egyáltalán jó nyílást használnak-e...

2022. márc. 4. 21:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál. Állítólag minden rendben van. Tudom,hogy a ciklus kozeptajan van ovu. Csak kíváncsi voltam egyáltalán van e nekem. Ezért vettem tesztet. Nem akartam ragorcsolni
2022. márc. 4. 21:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12-es Milyen orvosnál, párod is andrológián? A nőgyógyász, ilyenkor már kevés, aki csak UH-on ránéz, hogy nincs -e szervi probléma. Nézetett hormonsort, volt UH-os peteérés követés, adott beutalót endokrinológushoz, petevezeték átjárhatósági volt? Meddőségi központot ajánlott?
2022. márc. 4. 21:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Jezus. Nem ,nem ,nem. Nőgyógyásznal voltam. És a férjem is volt kivizsgáláson. Sehova sem küldtek.nem nevetett semmit nalam
2022. márc. 4. 21:33
 15/23 anonim ***** válasza:

De milyen orvosnál volt a férjed???? Ez volt a kérdés...

És te? Egy sima nőgyógyászati kontroll? Ennyi???

2022. márc. 4. 21:36
 16/23 A kérdező kommentje:
Andrologia. En nőgyógyásznal. Szerinted valami baj van? Azért nem jött össze meg?? Hisz valaki evekig próbálkozik
2022. márc. 4. 21:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván baj van, az, hogy eljársz méhnyakrák szűrésre, és az negatív, az gyermekvállalás szempontjából semmit nem jelent. Ha 1 év alatt nem jön össze, akkor azt mindenképp ki kell vizsgálni, már ha téged nem zavar, hogy esetleg sosem jön majd a baba. Lehet, hogy ha kezelnének már rég terhes lennél.
2022. márc. 4. 21:48
 18/23 anonim ***** válasza:

Igen, lehet gond. Az ovulációs teszt jó ötlet volt, de tényleg tudni kéne használni. Ez mellett lassan minimum egy endokrinológust fel kéne keresni, hogy kiderüljön, nincs-e valami hormonális probléma.

Ha kiderül, hogy a hormonok rendben, és megtanulod követni az ovut, de még mindig nem jön 1-2 hónapon belül a baba, akkor jöhet a petefészek átjárhatóság vizsgálata, meddőségi szakember és így tovább.

2022. márc. 4. 21:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Inzulinrezisztenciát sem ártana vizsgálni, pajzsmirigy is gondot tud okozni...
2022. márc. 4. 21:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az lh tesztet jövő hónapban a vérzés első napjától számolt 10.napon kezd el használni, 2 óra pisi szünet legyen és ne is igyál abban a 2 órában max 1-2 kortyot, reggel 10 és este 8 óra között tesztelj.

Ebbe a hónapban valószinűleg volt már ovud, csak előbb mint ahogy elkezdted használni.

2022. márc. 4. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!