Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 25 napos ciklus mitől lehet?...

25 napos ciklus mitől lehet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Már 1 éve abbahagytam a fogamzásgátlót. Eleinte hol rövidebb hol hosszabb ciklusaim voltak, viszont az utóbbi fél évben beállt ilyen 29-31 naposra. Ovut is néztünk,minden rendben volt. Már múlt hónapban is menstruáció előtt 3 napig barnáztam, most is, illetve most 1 héttel korábban meg is jött. Decemberben kaptam 2 Pfizert illetve azóta Inofolicot iszok. Mi kavarhatott ennyire be? Nagyon ki vagyok, mert már inszemre készülünk :(
2022. febr. 23. 06:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Picit nekem is bekavart az oltás. Barnázás volt menszesz előtt, és volt olyan is, hogy előbb jött meg. Aztán ez rendeződött. Viszont az Inofolic is bekavarhat. Nekem nőgyógyász ajánlotta, mert állítólag jót tesz a petefészek működésnek. Na, nekem felnyomta a tökéletesre beállított tökéletes TSH-mat, meg az ösztradiol szintet is megemelte.

Ennek ellenére sok jót olvastam róla, de én abbahagytam a rossz hormonlabor után (ami előtte jó volt).

2022. febr. 24. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!