Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 25 napos ciklus mitől lehet?...

25 napos ciklus mitől lehet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Már 1 éve abbahagytam a fogamzásgátlót. Eleinte hol rövidebb hol hosszabb ciklusaim voltak, viszont az utóbbi fél évben beállt ilyen 29-31 naposra. Ovut is néztünk,minden rendben volt. Már múlt hónapban is menstruáció előtt 3 napig barnáztam, most is, illetve most 1 héttel korábban meg is jött. Decemberben kaptam 2 Pfizert illetve azóta Inofolicot iszok. Mi kavarhatott ennyire be? Nagyon ki vagyok, mert már inszemre készülünk :(
2022. febr. 23. 06:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Az összes ismerősnek tönkretette a ciklusát vagy az oltás, vagy maga a covid.
2022. febr. 23. 06:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Szintén... oda a rendszeres ciklusom lassan egy éve :(
2022. febr. 23. 06:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Ugyan így majdnem, decemberben kaptam az oltást, januárban covidosok voltunk.

Decemberben 13.nap volt ovu, jan 17.nap.(ez nekem a megszokott) azt hittem egy hóba zavart be, most februárban 12.napon.

2022. febr. 23. 06:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez durva. Ovut most nem is figyeltem, de akkor éreztem a tüneteket amikor szokott lenni. Ami fura volt hogy most utána nem puffadtam
2022. febr. 23. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:
3 oltást kaptam (Pfizer), már lassan fél éve 40+napos ciklisaim vannak
2022. febr. 23. 07:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Esetleg valamivel lehet rendezni ezt? Premens pl?
2022. febr. 23. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
25 napos ciklus teljesen normális oltás és minden probléma nélkül.
2022. febr. 23. 07:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is bekavart a pfizer! Tavaly nyaron kaptam 2-őt és alapvetően is kicsit összevissza ciklusomat még jobban bekavarta.

Nekem is rövidített rajta, de azóta nagyjàból újra beállt.

A túl rövid ciklus és a barnázás úgy tudom sárgatest elégtelenségre-progeszteron hiányra utal egyébként.

Én biztos elmennék egy női hormon panelre a helyedben. Nőgyógyászt kérdezd meg, de magánlaborokban a neten is be tudsz jelentkezni.

A ciklus 3-5.napján vesznek egy vért illetve a 21.napon progeszteront (de ez általában a 28 napos ciklusra igaz, szóval utóbbit a lehet neked nem pont akkor kellene levetetni, ebben orvos tudna segiteni, de kb 21-23. napon szerintem)

Ebből kiderül, hogy a hormonokkal mi a gond.

Egyébkent az infolic állítólag nagyon jó. Hogy mivel lehet rendezni a ciklust, azt nem tudom, illetve nem mernék mondani semmit sem, mert mindenkinek más válik be.

Nekem enyhe pco-m van, és a d vitamin, mozgás, plusz kevés szénhidrát a kulcs (kb semmi cukor).

Én első sorban mindenféle képpen természetes dolgokhoz fordulnék-teák, barátcserjét is szoktàk, vitamin- de persze ahhoz tudni kel hogy pontosan mi is a kiváltó ok.

Inzulinrezisztencia is lehet pl..

Remélem tudtam segiteni!

Drukk a babához!

(Peteéréshez LH tesztet javaslok)

2022. febr. 23. 08:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Voltam pont oltás előtt hormonpanelem, akkor minden eredményem jó volt, most attól félek azóta lett valami.
2022. febr. 23. 08:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem az ovut előre hozza, de utána percre pontosan 15.nap menstruálok.

Múlt hóba a + lh teszt után 3 nappal volt ovus fájdalmam, nem is értettem, de a +lh teszthez jött a 15.nap.

3 voltam

2022. febr. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!