Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lesz a következő lépés?

Mi lesz a következő lépés?

Figyelt kérdés

Hormon vérvételen voltam, nem volt gond csak picit magas a TSH.!(3,14)

, férjem sperma vizsgálata is jó lett. Mi ilyenkor a következő lépés? Hétfőn megyek vissza a nőgyógyászhoz

2022. febr. 18. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Hát engem petevezeték átjárhatóságira küldtek, de nem valami kellemes, nem ajánlom ha nem muszáj
2022. febr. 18. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez után engem is átjárhatóságira küldtek. De ki is derült, hogy mindkettő elzáródott.
2022. febr. 18. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én maszek átjárhatóságin voltam, uh val figyelte, folyadékkal végezte kicsit sem fájt, nem volt elzáródva.
2022. febr. 18. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én röntgenesen voltam kórházban, nem volt elzáródva de nagyon fájt.
2022. febr. 18. 22:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Hűha.... Hát akkor valószínűleg nekem is ez lesz.. Én meg teszem ha muszály, több éve szeretnénk már babát. És aki már volt ilyenen hogy zajlik mennyi ideig tart? A fájdalom kibirhato?
2022. febr. 19. 07:40
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
2-es vagyok. Én alapból magánrendelésre jártam. A dokim mondta, hogy melyik nap menjek be a korházba és hova. (így aznap ő dolgozott ott, így ő csinálta 2018-ban). Engem bódítottak. Felfeküdtem valami fém asztalra, kaptam valamit, amitől 3 másodperc alatt bealudtam. A következő emlékem, amikor egy ápoló tol vissza a kortetembe. Semmit nem éreztem. Röntgenes volt, valami kontrasztanyagot juttattak be. Szóval nekem nem hogy nem fájt, de át is aludtam.
2022. febr. 19. 08:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

3 vagyok a rendelőjében csinálta, mondta vegyek be a biztonság kedvéért egy fájdalomcsillapítót amikor megyek.

Kb 10 perc volt, semmit nem éreztem. 2018ban 45 ezer volt Budapesten.

2022. febr. 19. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is petevezeték átjárhatóságira küldtek. Nekem le is volt tapadva. Még abban a hónapban terhes lettem 😉
2022. febr. 19. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is a magánorvosom küldött a kórházba, nekem azt mondták kicsit kellemetlen, hát nekem kegyetlenül fájt annak ellenére hogy átjárható volt mindkettő. Röntgennel, kontrasztanyaggal csinálták. Hát esetleg ha lehet kérj érzéstelenítést előtte, de ha nem vigyél magaddal fájdalomcsillapítót. Én nagyon görcsöltem utána, csak a gyógyszertől lettem jobban
2022. febr. 19. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A többi pajzsmirigy értéked milyen? IR van, nincs?
2022. febr. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!